Nisan 2021

Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels'ın Nisan sayısında, birbirinden değerli isimler ve dahası siz Evos severlerle buluşuyor.

Nisan 2021

Kapak yıldızımız ünlü oyuncu Taner Rumeli… Bugüne kadar sorulmayan ve merak edilen ne varsa kendisine sorduk. Çok eğlenceli olarak geçen çekimlerimizdeki kareleri görünce bayılacaksınız.

Güzelliği ve yıllardır başarılı oyunculuk grafiğiyle herkesin severek takip ettiği oyuncu Feyza Civelek ile muhteşem bir röportaj gerçekleştirdik.

Payitaht Abdülhamid dizisinin başarılı oyuncusu Gökşin Saraç’ı hiç böyle görmediniz. Onu daha en yakın olarak tanımak için Evos’layacaksınız. Ve hayranlığınıza hayranlık katacaksınız.

Diriliş Ertuğrul dizisinin Simon’u namı diğer Lebip Gökhan ile bugüne kadar değinilmeyenleri ve tiyatrodan gelen bir hayatın hikayesini dinledik.

Ayın iş kadını bölümümüzde başarılı bir isim misafirimiz oldu. Uzun yıllardır büyük bir ivme ile ilerleyen Zerrin Kartal’ı hiç bu kadar yakından tanıma fırsatınızın olduğunu sanmıyoruz.

Modellikle başlayan bir hayat hikayesinden model eğitmenliği ve dahasına sahip olan Oks Model Agency patroniçesi Oksana Kuznetsova ile başarı grafiğini konuştuk.

Son dönemde sosyal medyayı sallayan bir isim ayın fenomeni bölümümüzde bizlerle oldu. “Diyagnocuk” olarak bilinen Mehmet Tan ile fenomenlik sürecinde neler yaşadığını anlattı.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Dolgu ve Botox arasındaki farkı kaleme aldı.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, Konfor alanını terk et dedi…

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Edirne Gezi Rehberi ile muhteşem bir gezi önerisi yaptı.

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Tuğana Akyürek, İçeride çocuk var adlı yazısıyla çok dikkat edilmesi gereken bir konuyu dile getirdi.

Anne ve bebek bölümü yazarımız Özlem Gökçe, Altı üstü bir oyuncak demeyin diyerek annelere çok güzel tüyolar verdi.

Life Style bölümündeki yazarımız Gülay Öztürk Karadağ, Yaşamınıza kariyer katın dedi. İçeriği dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Yeni yazarlarımızdan Tuğçe Şen Baş, Şanlıurfa merkez gezi rehberi ile bakmadan gezme dedi.

34. Uluslararası Tüketici Zirvesi ve Ödül Töreni 15 Mart 2021 Çırağan Sarayında gerçekleşti.

Gossip Business Dergisi Ödülleri ayakta alkışlandı. Ada Demir muhteşem bir organizasyona imzasını attı.


EVOS ANGELS NİSAN 2021 SAYIMIZ İÇİN EVOSLAYIN!
 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2021, 23:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER