Ocak 2021

Evos Angels Yeni Yıla Merhaba Diyor… Hoşgeldin 2021…

Ocak 2021

Ve merakla beklenen yepyeni bir yıla girmiş bulunuyoruz. 2021 yeni yıl sayımız çok özel ve en hit isimlerle sizlerle…

Kapak yıldızımız TRT 1 ekranlarında yer alan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Payitaht Abdülhamit dizisinin başarılı oyuncusu Ali Nuri Türkoğlu… Kendisi Emanuel Karasu karakteriyle herkesi büyüleyen, enerjisi ve sinerjisiyle muhteşem bir çekim gerçekleştirdiğimiz Ali Nuri Türkoğlu ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Oyunculuk yolundaki başarı hikayesini okuduğunuzda bayılacaksınız.

Ayın fenomeni bölümümüzde son dönemde Tiktok’ta büyük bir ivme ile yoluna devam eden 7’den 70’e yapmış olduğu kafa hareketleri ve sempatik tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakan bir isim. Osman Yavuz diğer adıyla YTL Osman’ı hiç böyle görmediniz.

Ayın kadın başarı öyküsü bölümünde Gelinim Mutfakta’da büyük başarılar elde eden ve tüm evlerin gelini olarak adlandırılan bir isim sizlerle… Sevgili Ezgi Yıldırım ile bu üstün başarısını ve geleceğe dair merak edilenleri sorduk.

Ayın erkek başarı öyküsü bölümümüzde ise Azerbaycan ve Türkiye’de yapmış olduğu organizasyonlar ve hayat hikayesinin ne denli onu nerelere getirdiğini konuştuk. Omar Şahin ile çok özel bir başarı öyküsü sizlerle…

Ayın güzeli bölümümüzde son dönemde modellikte en çok aranan bir güzelimiz yer alıyor. Leyla Karaaliler ile Basketbol’dan modelliğe geçiş serüvenini konuştuk. Büyükada da muhteşem bir çekimle sizlerin huzuruna geliyor.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, yeni yıl sayımızda “Gözenekli Ciltler” hakkında çok güzel tüyolar verdi…

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, “Deniz” adlı yazısındaki karelerine ve içeriğine bayılacaksınız.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, 10 dakikada bel bölgenizdeki yağlardan kurtulmanız için ve herkesin kolaylıkla yapacağı hareketleri kaleme aldı.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Karadeniz’in en güzel yaylası ve Hamsiköy’ü anlattı. Bayılacağınız bir gezi sizlerle…

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Tuğana Akyürek, “Yeme Bozuklukları” adlı yazısında Psikolog Dr. Ezgi Deveci ile röportaj yaptı. İçerikte çok önemli noktalar var.

Anne ve bebek bölümü yeni yazarımız Özlem Gökçe,”Bay Bay Göbekler” dedi. Annelikte alınan kilolar ile ilgili birikim ve önerilerini anlatan yazarımızın yazısını kaçırmamanızı öneririz.

Elif Seydanoğlu, aktif yaşamımızda güncel hayat kalitemizi sağlıklı beslenme ile yönetebilmemizin sırlarını açıkladı… Muhteşem bir yazı dizesi sizlerle…
 

Evos Angels Ocak 2021 Sayısı İçin Bizi Evoslayın!!

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2021, 00:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER