OCAK ÖZEL SAYI 2021

Evos Angels olarak, bu ay ikinci sayımızla sizlerleyiz! Ülke gündemini sallayacak röportajlar ve fenomen olacak içerikler sizleri bekliyor…Muhteşem içeriklerle, dopdolu olan özel sayımızda bakın bakalım kimler var?

OCAK ÖZEL SAYI 2021

Kapak yıldızımız TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinin başında gelen Masumlar Apartmanı dizisinin Esat’ı… Namı diğer Uğur Uzunel. Başarılı oyuncu ile bugüne kadar sorulmayanları konuştuk. İlk kapak çekimiyle sizlerin huzuruna gelen ünlü oyuncu hakkında bilinmeyen ne varsa sorduk. Kaçırılmayacak bir başarı hikayesi…
 

Ayın oyuncusu bölümümüzde yine TRT1 ekranlarında büyük ivme kateden Payitaht Abdülhamid dizisinin yakışıklı oyuncusu Tarık Tiryakioğlu yer alıyor. Kibrithane’de gerçekleştirdiğimiz çekimimizle benim diyen modellere taş çıkaran kareleriyle sizlerle…
 

Ayın fenomeni bölümünde sosyal medyada büyük bir ilgi gören Make-up artist Uzay Yıldız yer alıyor. Bugüne kadar onu bu kadar klasik ve olduğu tarzdan bambaşka bir şekilde gördüğünüzü hiç sanmıyoruz.
 

Ayın iş kadını bölümünde Tuğçe Akdemir Beauty Center sahibi Tuğçe Akdemir konuğumuz oldu. Güzellik sektöründe büyük başarılara emin adımlarla ilerleyen konuğumuz başarı yolunu bizlere anlattı.
 

Ayın işletmecisi bölümümüzde ise uzun yıllardır kendini geliştiren ve birçok mekanın tanıtım ve organizasyonlarına başarılı imza atan bir isim konuğumuz oldu. Mariam Mahmoudi ile günümüz işletmeciliği ve trendleri konuştuk.
 

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Gözaltı ışık dolgusu ile ilgili çok önemli tüyolarda bulundu. Yaptırmak isteyenlerin dikkatle okuması gereken içerikler yer alıyor.
 

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Plak ve plak hakkında çok güzel bir hikayeyi kaleme aldı. Plak severler için bayılacağınız bir yazı dizesi sizlerle.
 

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, 10 adımda sağlıklı beslenmenin içeriğini anlattı. Beslenme konusunda bilinmeyenler ve bilinen yanlışlar içerikte…
 

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Uluburun Plajı’nı en ince detayına kadar sizlerin huzuruna sundu. Tatillerini muhteşem bir dille anlatan yazarlarımızın önerileri ve tavsiyelerini dikkatle okunmanızı öneriyoruz.
 

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Tuğana Akyürek, bu ay “Disleksi” konusunu anlattı. Okuduğunuzda çevrenizde böyle çocukların varlığına daha çok dikkat edeceğiniz bir içerik göreceksiniz.
 

Anne ve bebek bölümü yazarımız Özlem Gökçe, Telaşlı anne olma! Tedbirli anne ol! dedi… Her annenin mutlaka yaşadığı duyguları kaleme aldı. Sizlerde de yaşanan telaşlar var mı?
 

Sibel Keskin, “Bir fikrim var” dedi. Beauty Coach Sibel Keskin’in güzellik tüyoları sizlerle…



ÖZEL SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 20:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER