ŞUBAT 2016

Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels, Şubat sayısında dopdolu!!! Hiçbir yerde bulamayacağınız röportajlar, gezi dosyaları ve yazarlarıyla okun

ŞUBAT 2016

Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels, Şubat sayısında dopdolu!!! Hiçbir yerde bulamayacağınız röportajlar, gezi dosyaları ve yazarlarıyla okunmayı bekliyor...

Son zamanlarda çıkarttığı her şarkı radyolarda ve müzik kanallarında liste başından inmiyor! Özellikle Hadi şarkısıyla pop müziğini yakıp kavuran Levent Dörter ile çok güzel bir çekim ve röportaj gerçekleştirdik! Levent Dörter'in içindeki asi çocuğa Merhaba diyeceğiniz röportaj sizi bekliyor...

O sanatla modayı birleştirerek tasarım camiasında bir yeniliğe imza attı. Une Muse by Handan Özsoy markasıyla yola çıkan, şimdilerde bir çok designer store'larda Handan Özsoy markasıyla yerini alan, son dönemlerde yıldızları üstüne çekmeyi başaran tasarımcı Handan Özsoy, Şubat 2016 sayımızın başarı öyküsünde yer alıyor.

Evos Angels ailesi artık sokaklarda! Bahigo Moda ve sanat camiasının önde gelen isimlerini artık Evostreet'de göreceksiniz!

Hangi tv kanalını açarsanız onu görüyorsunuz, yaptığı yorumlarla Türkiye'yi kendine bağlayan, son dönemlerin en başarılı astroloğu Anıl Can ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Türkiye'nin bayrağını uluslararası platformlarda dalgalandıran, fitness vücut şampiyonlarımızdan Bircan Sahilli ile spor hayatından özel hayatına uzanan keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Bu ay ayın güzeli bölümümüzde, Asil Çağıl'la birlikte başarılı projelere imza atan, güzel manken Olga Fabi'yi ağırlıyoruz. Başarılı mankeni yakından tanımaya ne dersiniz?

Türkiye'nin en başarılı konsept fotoğraf sanatçılarından ve dergimizin yazarı Berkin Tuncar ile Gezelim Görelim'de bu ay, hepimizin merak ettiği bir konu süslüyor. Türk ve Arap toplumunun tarihinde yer edinmiş Deve Güreşleri'ni birde Berkin Tuncar'ın objektiflerinden görmeye ne dersiniz?

ŞUBAT 2016 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
(ipad-iphone-android direk okuma)

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER