Şubat 2018

Her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Şubat Sevgililer Günü özel sayımız siz okurlarımızın en sevip takip ettiği isimlerle dolu. Sosyal

Şubat 2018


Her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Şubat Sevgililer Günü özel sayımız siz okurlarımızın en sevip takip ettiği isimlerle dolu. Sosyal medyanın en önemli fenomenleri ve en çok sevilen, takdir gören isimlerle muhteşem bir sayı ile Evoslanmayı bekliyor…




Kapak yıldızımız Habertürk ve Show TV ailesinden bir isim… Kim diyenleriniz için şöyle aktaralım. Hep o mu başkalarını çekecek birazda biz çekelim dedik ve magazin haberciliğinin kraliçesi olarak adlandırılan Ömür Sabuncuoğlu ile muhteşem bir röportaj gerçekleştirdik. Gözlerinize inanamayacaksınız…




Ayın Fenomenleri bölümünde büyük bir rekorla ilerleyen Aslı Kaya ve Nora ile sosyal medyadaki yükselişlerini ve bugüne nasıl geldiklerini konuştuk. Samimi cevapları ve muhteşem karelerine bayılacaksınız.




Ayın Güzeli bölümümüzde Kısmetse Olur ile tanıdığımız güzeller güzeli Melis Buse Betkayan sıra dışı kareleriyle sizlerle olacak.




O Twitter’ın en’i… O Türkiye ve yurtdışında en çok tt olan bir isim. Genç yaşına rağmen büyük bir kitleye sahip olan Semih Varol ile eğlenceli bir çekim yaptık. Hayranlarını onu hiç böyle görmediniz.




Ayın Oyuncusu bölümünde emin adımlarla ilerleyen ve yakışıklılığıyla herkesi büyüleyen Mustafa Yabaş yer alıyor. Kendisi ile oyunculuğun püf noktalarını konuştuk.




Ayın Kadın Başarı Öyküsü bölümünde Medikal Estetik Doktoru Şehla Tuncer ile güzelleşmenin sırlarını konuştuk. Asil duruşu ve estetikte yapılan yanlış hataların neler olduğunu anlatan Dr. Şehla Tuncer tüm kariyerini bizlere anlattı.




Ayın Erkek Başarı Öyküsü bölümünde Kahve sektörünün başarılı isimlerinden Salih Şahan ile bugünlere nasıl geldiğini ve şirket dallarının nasıl geliştiğini anlattı. Sektörde öncü olmak isteyenlerin özellikle okuması gereken bir röportaj…




Gezelim Görelim bölümümüzde yazarlarımızdan Berkin Tuncar Şubat sayımızda Bodrum Deniz Müzesinde… Sizin gitmenize gerek kalmadan en özel kareleri size sunuyor. Hayran kalacaksınız…




Uzman Doktor Betül Şengör Şubat sayımızda Hamilelik döneminde oluşan çatlakların nasıl tedavi edileceğinden bahsetti. Tüm hamile okurlarımızın önem verdiği bir yazı dizesi.




Sevgi Bioenerji Uzmanı ve Yaşam Koçu olan yazarımız Billur Felek Demir Şubat sayımızın Sevgi Ayı adlı sevginin nasıl yüreğe yükleneceğinden yazısında bahsetti. Dikkatli okunması gereken bir konu.




Uzman Estetisyen ve Güzellik Uzmanı yazarımız Songül Güney Erzurumlu cilt bakımı ve güzelliğinde vitamin etkisini kaleme aldı. Cildine önem veren herkesin bir bakmasını öneririz.




EVOS ANGELS ŞUBAT 2018 SAYISINI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER