Şubat 2020

Şubat 2020

Ve Beklenen Sevgililer Günü Özel Sayımız Yayında….

Şubat 2020 Sevgililer günü sayımız sizler için yine çok değerli konuklarla bir arada yer alıyor. Kim mi bu isimler? 

Kapak yıldızımız televizyon dünyasının en güzel ve en pozitif enerji yayan bir ismi. Kendisi bu sayımızla beraberinde evlilik kervanına ilk adım olan nişan ile Sevgililer gününe güzel bir şekilde girdi. TV8 ekranlarının başarılı ismi Cansu Canan Özgen ile çok özel röportaj gerçekleştirdik. Kaçırılmaması şiddetle öneriliyor.

Ayın oyuncusu bölümünde birçok dizilerde yer alan İncir Ağacı dizisiyle oyunculuğunu daha da katlayan güzeller güzeli Özlem Gezgin sizlerle. Oyunculuk serüvenini birde ondan okuyun…

Ayın başarı öyküsü bölümümüzde özellikle sosyal medyada çok aktif olan Space İstanbul yönetimi ile beraberdik. Yapmış oldukları işi en güzel anlatan ve tercih ettiren ekibin içeriğini okuduğunuzda bayılacaksınız.

O başarılı işlere imza atan çok güçlü bir kadın. Uzun yıllardır TV sektöründe yer alan ve şimdilerde oyuncuların kariyer planlamasına imza atan isim Müge Ulusoy ile çok keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Kaçırılmaması gereken bir içerik.

Ayın konuğu bölümümüzde Fashion TV yönetim kurulu başkanı Enis Onat ile bugüne geliş hikayesi ve geleceğe önerilerini konuştuk. Güzel tavsiyelerine dikkat…

Ayın iş adamı BHS Group yönetim kurulu başkanı Atakan Taşur ile yapmış olduğu tören ve yeniliklerini değerlendirdik. Günümüzün en büyük furyası olan ödül törenlerine birde onun bakış açısından okumanızı tavsiye ederim.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney Erzurumlu Hyrdrafacial Mucizesini kaleme aldı. Cidden önerisini dikkatle okumanızı öneririz.

Ünlü eğitmen yazarımız Gülşah Sam bu sayımızda Aldatmalar gerçekten arttı mı? Adlı yazısıyla sizlerle… Sizce de arttı mı?

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Kayık adlı yazısındaki içerik ve anlatımına bayılacaksınız.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, Yağ yakımı hurafelerine hazır mısınız? Dedi... Kesinlikle yapılan yanlışları iyi değerlendirmenizi öneririz.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Sevgililer günü için kar rotalarında The Sign Esentepe – Pürenli’yi kaleme aldı. Sizde böyle bir tatil düşünüyorsanız şiddetle öneririz.

Yazarımız Oktay Biber, üstün olumlama ve düşünce gücüyle kaleme aldığı “O sene bu sene” adlı yazısıyla sizlerle…

Sporium’un başarılı ekibi çok önemli bir konuya parmak bastı. Beslenmede 5 yanlış inanış ile çok güzel önerilerde ve uyarılarda bulundu…

SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL SAYIMIZ İÇİN BİZİ EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020, 00:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER