Şubat 2022

​​​​​​​Türkiye’nin ilk dijital dergisi Evos Angels, Şubat 2022 sayısıyla sevgililer gününüze dokunuş yapıyor... Aşk dolu bir sayıdan kendinizi alamayacaksınız.

Şubat 2022

Kapak yıldızlarımız aşkın büyüsünün en iyi temsilcisi olan bir çift. Nazife ve Bekir Aksoy ile aşk hikayelerini dinledik. Aşkı birde onların dilinden dinlemeye ne dersiniz?

Ayın ses sanatçısı bölümümüzde muhteşem sesiyle sevenleriyle buluşan Derenova konuğumuz oldu. Onu bu kadar yakından tanıdığınızı hiç sanmıyoruz.

Ayın oyuncusu bölümümüzde çok başarılı bir konuğumuz sizlerle oldu. Cem Avnayim ile tiyatro ve oyunculuk hakkında bilinmeyenleri sorduk.

Son dönemde sosyal medyada büyük bir ivme ile ilerleyen Alişen Olucak, Ayın fenomeni bölümümüzde sizlerle buluşuyor. Yapmış oldukları çekimlerin tüm detaylarını sizler için anlattılar.

Ayın genç iş adamı bölümümüzde Fehim Ustaoğlu, başarı grafiğini ve bugüne kadar ilerleyişinin yolculuğunu anlattı. Başarı kolay olmuyor denilen noktada…

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, kış aylarında cilt sağlığımızı korumamız için önerilerde bulundu.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Tirhandil’i kaleme aldı. Bayılacağınız bir içerik sizlerle…

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Psk.Tuğana Akyürek, “Kime aşık oluruz” dedi. Röportajını dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Anne ve bebek bölümü yazarımız Özlem Gökçe, Foreo Bear ile sizleri tanıştırıyor.

Bakmadan Gezme bölümümüzde Tuğçe Şen, Brüksel gezi rehberini kaleme aldı.

Life Style bölümü yazarımız Gülay Öztürk Karadağ, Güçlü ve hacimli saçlara sahip olmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

Yazarımız Duygu Yazıcı, Ünlü koreograf Asil Çağıl ile tarz oluşturma konusunu kaleme aldı.

Müzik bölümü yazarımız Kadri Karahan, Sevgili şarkılar dedi. Muhteşem önerilerini kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Beslenme ve sağlık bölümü yazarımız Elif Gökçe Yazmacı, Çok yiyorum ama kilo alamıyorum diyenlere seslendi…

Ünlü estetik ve plastik cerrahı Op. Dr. Mustafa Nihat Koç, Yaza hazırlık estetiklerini anlattı. Estetik düşünen herkesin dikkatle okumasını tavsiye ederiz.

 

ŞUBAT 2022 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 18:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 1 yıl Önce

1

SIRADAKİ HABER