Şubat 2024

14 Şubat Sevgililer Günü Sayımızla Sizlerleyiz...

Şubat 2024

Türkiye’nin ilk dijital dergisi Evos Angels Şubat 2024 sayısı ile yine kendi rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Birbirinden değerli konukları ve içerikleriyle bizleri Evos’lamayı unutmayınız.

Onun hikayesi Vuslata 5 kala ile başlayıp müzik sektöründe 7’den 70’e herkesin gönlünü fetheden, yıllar sonra dergimizde ikinci kez kapak yıldızımız olarak yer alan Nadide Sultan… Muhteşem bir çekim ve hayat hikayesi ile sevenleriyle bu özel sayımızda buluşuyor. Bakalım onu bu kadar yalın olarak tanıyor muydunuz? Kendi dilinden Nadide Sultan sizlerle.

Ayın sanatçıları bölümümüzde çok güzel bir çift konuğumuz oldu. Zanna & Kaan Gökman çifti müzik dünyasındaki gelişimleri, yolculukları, ilerledikleri yolda nasıl büyük bir ivme ile hayran kitlelerini oluşturduklarını onlardan dinledik. Daha neler nelerini göreceğiniz çiftimiz yakında bambaşka bir oluşumla sevdikleriyle buluşmaya hazırlanıyorlar. Takiplerinde kalın diyoruz.

Ayın diyetisyeni bölümümüzde Uzm. Dyt. Elif Gökçe Yazmacı ile diyet, spor, bilinçli zayıflama tüyolarıyla alakalı konuştuk. Diyetisyenlik sektöründe büyük başarılara imza atan Elif Gökçe Yazmacı’yı bir de ona sorduk ve güzel cevaplar aldık. Kaçırılmayacak bir röportaj sizlerle…

Kişisel gelişim sektöründe emin adımlarla ilerleyen birçok kişinin ruhuna el atan Seda Yazmacı Yılmaz bizlerle oldu. Kişisel gelişim eğitimleri, danışanların nasıl bir etki ile bütünleştiklerini bir de ondan dinledik. Bazı tüyolarına dikkat etmenizi öneririz.

Ayın iş adamı bölümümüzde İYL Enerji & Lojistik’in sahibi Harun Yılmaz ile başarı dolu bir iş hikayesini kaleme aldık. Babadan oğula geçen bir sektörde dürüst, doğru bir ivme ile ilerlemenin temellerini anlattı. İş sektöründe nelere dikkat edilmesini kendisinden dinledik. Tüm detaylar içerikte sizlerle.

Ünlü estetik ve güzellik koçu yazarımız Songül Güney, Ciltteki gözenekler hakkında bilgi verdi.

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Uzm.Psk.Tuğana Akyürek, 14 Şubat özel sayısı ile sizlerle…

Müzik bölümü yazarımız Kadri Karahan, Bir yılın ardından kalanlar dedi…

Bakmadan Gezme bölümümüzde Tuğçe Şen, Panzarotti İstanbul’u kaleme aldı.

Avukat Sedef Selçuk, Çekişmeli boşanma ve boşanma sebeplerini anlattı.

Astroloji bölümü yazarımız Cömert Yokuş, Kova çağı başlıyor dedi.

Anne ve bebek bölümü yazarımız Özlem Gökçe, Face Flex güzellik dünyasının yeni trendini anlattı.

Berkin’in gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Bank hikayesine bayılacaksınız.

Beslenme ve sağlık bölümü yazarımız Uzm. Dyt. Elif Gökçe Yazmacı, FODMAP diyeti ile dümdüz karınlar dedi.

Kişisel gelişim ve yaşam koçu olan yazarımız Seda Yazmacı Yılmaz, Numerolojik olarak kişisel yılınızı hesapladı.

Op. Dr. Nur Tüzüner, Kadınların menopoz dönemlerini ve tedavi süreçlerini kaleme aldı. Dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

ŞUBAT SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2024, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER