Temmuz 2020

Ve Beklenen Temmuz 2020 Sayımız Huzurlarınızda…

Temmuz 2020

Dijital Çağın En Zirvesini Yaşadığımız Şu Dönemde Türkiye’nin İlk Dijital Dergisi Evos Angels Temmuz 2020 Sayısıyla 1,5 Milyon Okunma Oranını Katlamaya Hazırlanıyor… Dijitalizmin öncüsü olarak yer alan ve karantina döneminde herkesin dijitallikten vazgeçemediği EVDE KAL sürecinde en çok okunan dijital mecra olduk. Tüm sevenlerimiz ve okurlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Kapak yıldızımız Türkiye’nin en güçlü isimlerinden biri… Uzun zamandır göremediğimiz ve şimdilerde bomba gibi gelen güzeller güzeli ses sanatçısı Sibel Bilgiç ile yılları ve günümüzün müzik dünyasının içeriğini konuştuk. Kendisini en ince ayrıntılara kadar anlatan değerli sanatçının samimiyeti sizleri büyülecek.

Ayın Oyuncusu bölümümüzde Ecem Koyunlu ile tiyatro ve sinema aşkını kaleme aldı. Ünlü oyuncu yaşı çok genç olmasına rağmen büyük düşüncelere sahip bir güzellikte. İçerikte tam net kendisini anlayacaksınız.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Yaz aylarında güneş ışınlarının zararlı etkilerini anlattı. Şu dönemde en çok dikkat edilmesi gereken tüyoları Evos severleri için kaleme aldı.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, bu sayımızda enfes bir çekimle huzurlarınıza geliyor. Ay temalı yazısı ile Ay’ın tüm içeriğini bu kadar net ilk kez görmenizi ve Ay hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, Karantina döneminden sonra Artık harekete geç! Adlı yazısında tüm okurlarımızı ayağa kaldırmayı hedefliyor. İçeriğinde harekete geçmemiz için nelere dikkat etmeliyiz bunu tüm Evos severlere en ince detayına kadar bildirdi. Kaçırmadan okumanızı tavsiye ederiz.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, muhteşem bir İznik gezi rehberi hazırladı. İznik’in en ince ayrıntısına kadar kaleme alan gezgin çift ile İznik’e gidip gelmiş gibi olacaksınız.

TEMMUZ 2020 SAYIMIZ İÇİN BİZİ EVOSLAYIN!!
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER