Yeni Yıl 2020 Sayısı

Yeni Yıl 2020 Sayısı

Ve İşte Rekor Okunma Oranı Kıracak Ocak 2020 Özel Sayımız İçin Bizi EVOSLAYIN!

Yepyeni Bir Yıl Yepyeni Bir Evos… Hoş geldin 2020…

Ve merakla beklenen bir yıla girmiş bulunuyoruz. 2020 yeni yıl sayımız çok özel isimlerle sizlerle…

Onu televizyon dünyasının en pozitif, en enerjik ve en güzel gülümseyen ismi olarak tanıyorsunuz. Habertürk TV’nin sevilen yüzü Oylum Talu Ocak 2020 kapak yıldızımız. Yeni yıl konseptiyle özel olarak çekim yaptığımız Talu’yu hiç böyle görmediniz.

Ayın başarı öyküsü bölümünde sosyal medyada en çok takip edilen Gurmeledik sayfasının yöneticilerinden Burak Tan konuğumuz oldu. Sayfalarının geçmişi ve gelişimi anlatan Burak Tan ile yeme-içme sektörünün detaylarını konuştuk.

Ayın Güzeli bölümümüzde sıra dışı güzelliği ile sosyal medyada en çok ses getiren bir güzel konuğumuz oldu. Bengisu Nihal Atalay ile tesettür modelliği ve bu yolda nasıl ilerlediğini kaleme aldık. Dikkatle okunması gereken bir röportaj oldu.

Ayın iş kadını bölümümüzde Alev Koçak ile sektörde ilerlemenin nasıl olduğunu ve gelecek nesil için önerilerini dinledik.

Ayın iş adamı bölümünde Muya Mobilya yönetim kurulu başkanı Murat Tulgar ile başarısının hikayesini dinledik. Ayrıca mobilya deyip geçilmemesi gerektiğini belirten Tulgar’dan büyük tüyolar aldık.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney Erzurumlu Yeni yılda güzellik önerilerini kaleme aldı. 2020 güzellik içeriklerini kaçırmayın.

Ünlü eğitmen yazarımız Gülşah Sam yeni yıl kalemini Evren nasıl çalışıyor? adlı yazısıyla sizlere anlattı. Dikkatle okunması gereken bir yazı dizesi…

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar Sunset Lounge adlı yazısında muhteşem bir mekan önerisinde… Gidilecekler listenize eklemeniz gereken bir yer…

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal yeni yıl sayımızda Spor ve günlük yaşantınızda esnemenin önemini anlattı. Tüm detayları yaptığınızda vücudunuzdaki değişimin farkına varacaksınız.

Yurtdışı seyahat yazarımız Pınar Başakıncı yeni yıla özel sayımızda Tarihi St. Albans kasabası ve Londra’yı anlattı. Bayılacağınız bir rota sizlerle…

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez bu ay bambaşka bir konuyla sizlerle. Hatice & Ertan kendi nişanlarının tüm detaylarını ve nasıl bir zaman geçirdiklerini en güzel haliyle sizlere gösterdi. Önerilerini dikkatle okumanızı tavsiye ederiz…

Yazarımız Oktay Biber bu özel sayımızda Yeni yıl yeni umutlar adlı makalesiyle sizlerle…

YENİ YIL SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2020, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER