Erken Boşalma Kaderiniz Olmanız? Nasıl Daha Geç Boşalırım? Erken Boşalmaya İyi Gelen Besinler? Erken Boşalmaya İsrailliler Çözümü Buldu!

Erken boşalma kaderiniz olmasın! Dünyanın en geç boşalan insanları arasında olan İsrailliler, bunun çözümünü anlattı. İsrail Cinsel Tıp Derneği başkanı Dr. Shechter yapmanız gereken şeyi bir kelimede açıkladı!

Erken Boşalma Kaderiniz Olmanız? Nasıl Daha Geç Boşalırım? Erken Boşalmaya İyi Gelen Besinler? Erken Boşalmaya İsrailliler Çözümü Buldu!

Erken boşalma nedir ve nasıl üstesinden gelinir? İsrailli uzmanın cevabı var

Erken boşalma veya ilişki esnasında kendini tutamama durumu, erkeklerin %60'ını hayatları boyunca etkilemektedir, aslında bu sorunun çözülmesi inanılmaz derecede kolay! İsrailli dünyaca ünlü seks ve ilişki uzmanı Dr. Shelly Varod'un tekniği Türkiye'de de çok revaçta ve kendisi bu sorunu nasıl çözdüğünü şöyle açıkladı; 

"Erken boşalma veya kendini tutamama, erkekler arasında en sık görülen cinsel bozukluktur ve uluslararası sınıflandırmaya göre, bir erkeğin ilişkinin başlangıcından itibaren 60 saniyeden daha kısa sürede boşalmaya ulaşmasının cinsel işleve müdahale ettiği kabul edilir. Ve erken boşalma sayılır.

Bir erkek, kendisinin veya eşinin istediğinden daha erken boşalmaya başladığında da bir sorun haline gelebilir. Durumun yalnızca en az altı ay devam etmesi durumunda cinsel işlev bozukluğu olarak kabul edildiğine dikkat edilmelidir.

18 ila 59 yaş arası erkeklerin en az %30'u bu durumdan muzdariptir. İkili ilişkilerde, güçlü cinsel heyecan gibi çeşitli duygusal faktörlerden kaynaklanır. Zihinsel zorluklar ve ilişki sorunları, performans kaygısı ve erektil disfonksiyon gibi diğer işlevsel sorunların yanı sıra bir erkeğin boşalma hızını da etkileyebilir. Ancak, çabuk bitiren boşalan erkeklerin hepsi bunun bir sorun olduğunu düşünmez. Kliniğimde gördüğüm birçok kadın da uzun seksten hoşlanmadıklarını çünkü seks penetrasyona odaklandığında bunun kendilerine acı veya ilgi ve zevk kaybına neden olduğunu düşünüyorlar. Dahası, birçok insan için iyi seks, tüm vücudu öpmek ve tüm vücuda dokunmak, şehvetli masajlar ve oral seks gibi çeşitli cinsel açıdan uyarıcı faaliyetlere odaklanır ve yalnızca bir kez tahrik edildiğinde, eğer hiç uyandırıldıysa, nüfuz edici sekse geçer.

Bu nedenle partnerinizle iletişim kurmanız ve onları tatmin etmenin başka yolları olup olmadığına bakmanız önemlidir. Bu aynı zamanda şu soruyu akla getiriyor: Nasıl oluyor da bazı erkekler boşalmalarını kontrol edebiliyorken diğerleri yapamıyor? Bunu cevaplamak için İsrail Cinsel Tıp Derneği başkanı Dr. Arik Shechter'in şu açıklaması var.

Dr. Shechter, Erken boşalmanın fizyolojik nedenleri üzerine birçok çalışma yapılmasına rağmen, araştırmacıların henüz herhangi bir kesin noktayı belirlemediğini açıklıyor.

Ancak, yardımcı olabilecek bazı çözümlerim var. Öncelikle erken boşalmanın bir seksolog aracılığıyla elde edilebilecek ilaç bazlı bir tedavisi olduğunu bilmekte fayda var. İlaç konusunda çok büyük olmayanlarınız için, nitelikli bir seks terapistinin rehberliğinde davranış terapisi de çok yardımcı olabilir. Terapide, stresin kaynağını bulmak için çalışacak, seks sırasındaki fizyolojik ve zihinsel tepkilerinizi öğrenecek, vücudunuzu daha iyi tanımayı öğrenecek, içsel benliğinizle bağlantı kuracak ve boşalmayı nasıl kontrol edeceğinizi öğreneceksiniz. Bu sürecin hastadan hastaya değiştiğini unutmayın.

Seks esnasında daha uzun süre dayanmanıza yardımcı olacak bazı yenilikçi teknolojik çözümler de var. İlki İspanya'da geliştirildi ve adı Myhixel. Bu hem eğlence hem de egzersiz için bir araçtır. Ayrıca, boşalmalarınızı kontrol etmeniz için sizi eğitmeyi amaçlayan bir dizi egzersiz sağlayan bir uygulama ile birlikte gelir. Başka bir İsrail çözümü, uygulama veya ilaç gerektirmez ve buna In2 denir ve aslında bir çıkartmadır. Erkek bunu seks sırasında skrotum ile anüs arasında bulunan perine bölgesine yapıştırır. Bölgeye zayıf ve hoş bir elektrik darbesi iletir, boşalmayı engeller ve orgazm üzerinde daha iyi kontrol sağlar. Yama, istendiği gibi kullanılabileceği ve önceden hazırlık gerektirmediği için devrim niteliğinde kabul edilir.

İnternetteki Sitelerdeki Ürünleri Sakın Almayın!

Sosyal medya ve internette geciktirici ürünlerin her birisi geçici çözüm veya psikolojik çözümdür! İyi bir psikolog veya seks terapistine gitmeniz sizi ömür boyu boşalma sürenizi değiştirecek, beyin taktiklerini ve psikolojik taktikleri verecektir." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER