Oğuzhan Uğur, Tarkan'ı Paylaşması Gündem Oldu!

Oğuzhan Uğur, yaşanılan depremlerin sonrası, depremzedeler için ilk 72 saatte topladıkları yardımın miktarını açıklarken Tarkan'ın ismini söylemesi gündem oldu!

Oğuzhan Uğur, Tarkan'ı Paylaşması Gündem Oldu!

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve büyüklükleri Pazarcık'ta 7,7 ve Elbistan'da 7,6 olarak ölçülen depremler, 10 kentte 14 milyondan fazla insanı etkiledi.

10 kentte korkutucu yıkıma sebep olan depremlere kayıtsız kalmayan ve aralıksız yardım faaliyeti yürüten Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, AHBAP Derneği ve Haluk Levent'le birlikte hedef gösterilmelerinin ardından, topladıkları yardımları paylaştı.

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uğur, "72 saatte sayenizde bu sayılara ulaştık Devam ediyoruz. Buradayız. Paylaşmak zorunda hissettik. (Zorunda kaldık da diyebiliriz…)" kelimelerini kullandı.

Uğur'un paylaştığı görseldeki bilgiye göre, Babala TV'nin topladığı ve organize ettiği yardımlar şöyle:

Tarkan Kayıtsız Kalmadı ve Yardım Etti
Ayrıca, Uğur yaptığı ikinci paylaşımında, "Duyulmasını istese kendi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama… Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin isterim" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER