Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli, Cüneyt Özdemir'in Yayınına Bağlanıp, Yaptığı Hareketle Herkesi Ağlattı

Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli, Cüneyt Özdemir’in canlı yayınına bağlanıp, örnek bir davranışta bulunması hayranlarını göz yaşına boğdurdu.

Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli, Cüneyt Özdemir'in Yayınına Bağlanıp, Yaptığı Hareketle Herkesi Ağlattı

Cüneyt Özdemir, canlı yayındayken ulaşmak istediği oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun bir dakika gibi bkısa bir sürede kendilerine geri dönüş yaptığını ve 3 çocuğun eğitim masraflarını üstlendiklerini duyurdu.

Cüneyt Özdemir, deprem bölgesinde olan ve önceki yayınlarına bağladığı 11 yaşlarındaki Hüseyin ve Hasan kardeşler ile Eylül adlı başka bir depremzede çocuğun, üniversite sonuna kadar eğitim masraflarını karşılayacak gönüllü bulmak için çağrıda bulunmuştu. Oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun kendilerinin canlı yayın isteğine anında cevap verdiği ve bir dakika gibi bir sürede kendilerine geri dönüş yaparak, çocukların eğitim masraflarını üstlendiklerini duyurması sosyal medyada çok büyük ilgi gördü. Ve bir çok kişi sosyal medyada bu yapılan örnek hareket karşısında duyarsız kalmadığını ve gözyaşlarına boğulduğuyla alakalı paylaşımlar yaptı.

Özdemir, bugünkü YouTube yayınında şu çağrıda bulundu:

“Gelin Hasan ve Hüseyin Ayrılmış’ı biz okutalım. Var mı aranızda üniversite sonuna kadar masraflarını üstlenecek birileri? Bu iki çocukcağız şu anda depremin ilk gününde içecek su bulamayan, şuanda 11 yaşında, Kahramanmaraş’ta bir konteyner içinde, annesi, babası, hepsi depremzede olarak duruyorlar. Tamamen rastlantı olarak bizim yayınımızda karşımıza çıktılar. Biliyorum binlerce çocuk var hangi birine yetelim diyeceksiniz. Ne bileyim en azından Hasan ve Hüseyin’e böyle bir dokunuşumuz olabilir mi? Bir de Eylül var. Bu üç çocuk.”

Özdemir ardından şunları iletti:

“Birinci dakikada bulduk. İsimlerini vermemi istemiyorlar, aslına hepimizin yakından tanıdığı ve sevdiği bir çift. Birkaç arkadaşımız daha aradılar, bulduk dedim. Sağ olsunlar, üç yavrumuzu üniversite sonuna kadar okutacaklar. İkizler ve Eylül çok şaşıracaklar kendilerine destek olan bu çifti. Söyleyeyim mi adlarını? Anında şey yaptılar, Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli. Hatta Şahan da aradı lakin Sıla ve İlker söylediler dedim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER