'Asgari ücrette tarafları memnun edecek bir adım atılacak!'

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, , Bloomberg ile yaptığı röportajda asgari ücrette yapılması planlanan artışla ilgili “Fiyatlar yükseldikten sonra onların geri inmesi ekonomide pek görülmeyen bir durumdur.

'Asgari ücrette tarafları memnun edecek bir adım atılacak!'

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, , Bloomberg ile yaptığı röportajda asgari ücrette yapılması planlanan artışla ilgili “Fiyatlar yükseldikten sonra onların geri inmesi ekonomide pek görülmeyen bir durumdur. Dolayısıyla yapılması gereken, bu yükselen fiyatlar karşısında vatandaşlarımızın alım gücünü artıracak tedbirlerin ortaya konulmasıdır” derken, bu konuda tarafları memnun edecek bir adım atılacağını söyledi.

Pandemi sürecinin dünya ekonomisinde yarattığı etkilere değinen Kurtulmuş, Türkiye’nin süreci sağlıklı yönettiğini, ekonomik verilerin de bunu kanıtladığını söylerken, “Ama şunu demek istemiyoruz; ‘her şey güllük gülistanlık, hiçbir problem yok’ demiyoruz. Muhalefetten çok daha iyi meselenin ne boyutlarda olduğunun ve nasıl çözülebileceğinin farkındayız.” dedi.

Bu kapsamda asgari ücrette artış konusunun hükümetin ajandasında önemli bir yer tuttuğuna işaret eden Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı: 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER