Beşiktaş Başkanı rest çekti!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı rest çekti!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bu akşam oynanacak olan Alanyaspor maçına değinerek sözlerine başlayan Ahmet Nur Çebi, “Bugün Alanya'da önemli bir maçımız var. Haftalardır takımımız şanssız sonuçlar aldı. Allah izin verirse bu talihi bugün değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Maça gideceği için uzun konuşmayacağını ifade eden Ahmet Nur Çebi şunları aktardı:

"YAPTIYSAK BİR HATA BEDELİNİ ÖDERİZ"

Fikret Orman'ın söylediği muhalefet konusuna değinerek kendisine karşı seçimde aday olan Hürser Tekinoktay'ı gösteren Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu:

Herkesi birlik ve beraberliğe davet edip, Mali ve İdari Genel Kurul'da herkesin beklediği raporun açıklanacağının altını çizen Çebi, şunları kaydetti:

"FİKRET BEY HİÇ DEĞİŞMEMİŞ"

Fikret Orman'ın genel kurulda ibra edilmemesi hakkında söyledikleriyle ilgili de konuşan Ahmet Nur Çebi, “Genel kurul kendisini ibra etmemiş. Genel kurul bize yetki verdi, sonra da ‘Paralar nerede’ diye sordu. Ben seni nasıl ibra edeceğim. Mahkemeye niye gidilmemiş. Rapor yeni çıktı, bakacağız ve gidilmesi gerekiyorsa mahkemeye gideceğiz. Fikret Bey hiç değişmemiş, maalesef değişmemiş. Mali ve İdari Genel Kurul'da söylenecek çok şey var” dedi.

Hakemler hakkında konuşarak sözlerini sürdüren Başkan Çebi, şunları aktardı:

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER