Bitcoin yakın zamanda 90 bin doları görebilir

"Yüksek zaman çerçevelerine olumlu bakıyoruz"Çarşam günü 4 bin dolar değer kaybedip o zamandan beri yatay seyretse de, çoğu analist Bitcoin için düşüş beklemiyor. Kısa vadeli koşullar kaldıraçlı uzun pozisyon yatırımcılarını cezalandırıyor olsa da, fonlama oranları hala .

Bitcoin yakın zamanda 90 bin doları görebilir

"Yüksek zaman çerçevelerine olumlu bakıyoruz"
Çarşam günü 4 bin dolar değer kaybedip o zamandan beri yatay seyretse de, çoğu analist Bitcoin için düşüş beklemiyor.

Kısa vadeli koşullar kaldıraçlı uzun pozisyon yatırımcılarını cezalandırıyor olsa da, fonlama oranları hala yüksek ve birikimciler toparlanmadan önce bir süre daha acı çekebilir.

Decentrader, hemen ardından yeni rekor seviyelerin görülebileceğine inanıyor.

Platform, son güncellemesinde

 Decentrader'ın paylaştığı grafik, hedef seviyeleriyle birlikte en yakını 59 bin dolar civarında bulunan destek seviyelerini de gösteriyor. 59 bin dolar, kimi analistlere göre boğalar için kırmızı çizgiyi temsil ediyor.

Decentrader, “Bu döngüyü önceki döngüler ile kıyasladığımızda, şimdiye kadar bir nihai parabolik yükseliş yaşamadığımızı görüyoruz," diye ekledi.

“Döngüleri üst üste koyduğumuzda, mevcut döngünün önceki döngülerin herhangi birine benzemek yerine 2013 ve 2017'nin  karışımı olduğunu görüyoruz," diye belirten platform, şöyle devam etti:

 Pazar günü kritik
Önümüzdeki birkaç gün, piyasa için belirleyici olabilir.

Pazar günü ABD'de ilk Bitcoin spot borsa yatırım fonu değerlendirmesi için son karar verilecek. Bunun yanı sıra, Bitcoin'in Taproot soft fork'u da pazar günü aktive edilecek.

ETF'nin reddedilmesi BTC/USD paritesi için kısa vadede kötü sonuçlanabilecek olsa da, büyük protokol güncellemeleri 2017'den de bilindiği gibi tetikleyici etkide bulunabiliyor.

Segregated Witness (“SegWit”) güncellemesi, Bitcoin o yıl 20 bin doları görmeden dört ay önce başlatılmıştı. Taproot da o zamandan beri gerçekleştirilecek en büyük güncellemeyi temsil ediyor.

(Wıllıam Suberg-Cointelegraph)

 



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER