Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur-Sen Büyük Türkiye buluşmasında konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son 19 yılda elde ettiğimiz her başarının gerisinde çok ciddi bir emek, gayret, sabır, strateji ve alın teri vardır." dedi. "Bay Kemal, öğretmenleri, subayları, polisleri tehdit ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur-Sen Büyük Türkiye buluşmasında konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son 19 yılda elde ettiğimiz her başarının gerisinde çok ciddi bir emek, gayret, sabır, strateji ve alın teri vardır." dedi.

"Bay Kemal, öğretmenleri, subayları, polisleri tehdit ediyor. Hangi memur sınıfında kardeşlerimiz varsa sıradan hepsini tehdit ediyor." diyen Erdoğan, "Bilmiyor ki Allah'ın izniyle benim memur kardeşlerim, kamu görevlilerim bunlara pabucu bırakmayacak." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "(1915 Çanakkale Köprüsü) Karadan karaya 4 bin 200 metre uzunluğundaki devasa köprünün, inşallah 18 Mart'a ulaşmadan açılışını yapacağız. İnşallah 12 yıl sonra bu köprü devlete, millete kalacak. Ama bunların kafası buna basmaz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasinin standartlarını yükseltme çabalarımız, kışkırtmalarla darbe çığırtkanlıklarıyla siyasi suikastlarla sabote edilmek istendi. Eyvallah etmedik." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Ekonomimizi, çalışmadan zenginleşmeyi alışkanlık haline getirmiş bir avuç elite rağmen büyüttük." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER