Durmuş Yılmaz'dan 'özür' geldi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Bankası eski Başkanı Yılmaz, Resmi Gazete'nin iyi takip edilmesi gerektiğini belirterek ekonomi yönetiminde değişiklik yapılacağını öne sürmüştü. Öngörüsü gerçekleşmeyen Yılmaz, bugün yeni bir açıklama yaparak özür diled.

Durmuş Yılmaz'dan 'özür' geldi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Bankası eski Başkanı Yılmaz, Resmi Gazete'nin iyi takip edilmesi gerektiğini belirterek ekonomi yönetiminde değişiklik yapılacağını öne sürmüştü. Öngörüsü gerçekleşmeyen Yılmaz, bugün yeni bir açıklama yaparak özür diledi. Herhangi bir kulis bilgisi olmadığını vurgulayan Yılmaz, "Erdoğan'ın grup toplantısında verdiği tepkiden hareketle Bakan'ın hafta sonu piyasaların kapalı olduğu bir zamanda görevden alınacağı öngörüsünde bulundum." ifadelerini kullandı.

Gergerlioğlu, "TBMM bütçe Komisyonu'nda önemli Açıklama! Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, "Bu gece saat 00.00'da Resmi Gazete'yi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak dedi." ifadelerine yer verdi.

Öztrak ise yoğunluktan kilitlenen Resmi Gazete görüntüsünü paylaşıp "Bu ucube sistem, artık bir siteyi bile çalıştıramıyor." ifadelerini kullandı.

DURMUŞ YILMAZ ÖZÜR DİLEDİ

Yılmaz'ın bu açıklamasından sonra gece saatlerinde Resmi Gazete'nin sitesi yoğunluktan kilitlendi.

Durmuş Yılmaz'ın iddiası gerçekleşmedi ve ekonomi yönetiminde bir görev değişikliği olmadı. Bu gelişme sonrası Yılmaz yeni bir açıklama yaparak özür diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER