Fenerbahçe'de flaş Szalai iddiası: Kulüpten açıklama...

Fenerbahçe, Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek moral kazansa da UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'a son dakika golüyle mağlup oldu.

Fenerbahçe'de flaş Szalai iddiası: Kulüpten açıklama...

Fenerbahçe, Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek moral kazansa da UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'a son dakika golüyle mağlup oldu. İki maçın ardından Attila Szalai'nin yedek oturması soru işareti yarattı. Macarlar'dan Pereira'nın tercihiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek moral kazansa da UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'a son dakika golüyle mağlup oldu. İki maçın ardından Attila Szalai'nin yedek oturması soru işareti yarattı. Macarlar'dan Pereira'nın tercihiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

SZALAI'YE PEREIRA'DAN KESİK

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın 3'lü savunmadan 4'lü savunmaya geçmesi Attila Szalai'ye yaramadı. Szalai, takımın vazgeçilmeziyken son Galatasaray ve Olympiakos maçlarında kulübeye çekildi.

SATILDI İDDİASI

Bunun nedeni olarak sistem değişikliği gösterilse de yıldız futbolcunun başka bir takıma satıldığı yönünde spekülasyonlar da ortaya atıldı.

MACARLAR DUYURDU

İddianın çıkış noktası ise Macar kaynaklar. Buna göre adı Chelsea ve Atletico Madrid ile anılan Szalai’ye yakın çevresi, bu konuyla ilgili sorular yöneltti.

23 yaşındaki stoper, buna karşılık sessiz kalmayı tercih etti. Macarlar, Sarı-Lacivertliler’in yıldız futbolcuyu başka bir takıma satılması konusunda anlaşmanın sağlandığını düşünüyor.

EN AZ 16 MİLYON EURO

Çıkan iddialarda Szalai’nin anlaştığı ekibin kim olduğu belirtilmezken, bonservis bedelinin ise en az 16 milyon Euro (Yaklaşık 218 milyon TL) olduğu öne sürülüyor

RUDIGER YERİNE CHELSEA

Attila Szalai’nin adı son dönemde Chelsea ile anılıyor. Geçen hafta hem İngiliz hem de İspanyol medyası, Chelsea ile sözleşmesi sona erecek olan Antonio Rüdiger’in Real Madrid ile prensip anlaşmasına vardığını yazmıştı.

ANLAŞMAYA YAKIN OLDUĞU YAZILMIŞTI

Maviler’in de sağ ayaklı olmasına rağmen 3’lü savunmanın sol stoperi olarak oynayan Alman oyuncunun yerini Szalai ile doldurmak için Fenerbahçe’yle anlaşmaya yakın olduğu vurgulanmıştı.

'MENAJERLERİ, STAMFORD BRIDGE'A GELDİ'

Daha öncesinde Chelsea'ye yakın kaynaklardan Footbal Insider'a verilen özel bilgilere göre Attila Szalai'nin bağlı olduğu menajerlik şirketi olan ROGON'dan bazı temsilcilerin transfer görüşmelerini yapmak için Stamford Bridge Stadı'na gittiği yazılmıştı.

DEVRE ARASINDA İMZA ATABİLİR
Chelsea, sezon sonunu beklemeden Macar futbolcuyu devre arasında kadrosuna katabilir.

ATLETICO MADRID DE PEŞİNDE
Transfermarkt verilerine göre Attila Szalai'nin piyasa değeri 11 milyon Euro. Macar stoperle Atletico Madrid ve bazı İtalyan takımlarının da yakından ilgilendiği belirtiliyor. (Fanatik)

SON DAKİKA... FENERBAHÇE'DEN SZALAI AÇIKLAMASI

Fenerbahçe, son günlerde medyada yer alan 'Attila Szalai'nin başka bir takıma transfer olacağı için ilk 11'de forma giymediği' iddialarına yanıt verdi.

Sarı lacivertli kulubün internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bugün Sabah Gazetesinde Uğur Çem imzalı, oyuncumuz Attila Szalai’nin ilk on birde olmayışı ile ilgili yazılan; içeriği transfer iddialarına dayandırılan ve 'herhangi bir sakatlığın transferi olumsuz etkilememesi için kulübede tutuluyor' denilen haber, baştan aşağı yalandır.

Futbolun gerçeklerinden bu kadar uzak bir haberi gazetecilik etiği ile bağdaştıramadığımız gibi kamuoyunun da “sözde haber”e itibar etmemesini rica ediyoruz.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER