Galatasaray gruptan çıkmayı garantiledi

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5.

Galatasaray gruptan çıkmayı garantiledi

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında Galatasaray (#GSRAY), sahasında Marsilya'yı 4-2 mağlup etti. Avrupa'da yoluna namağlup devam eden temsilcimiz bu sonuçla gruptan çıkmayı garantiledi. Sarı-kırmızılılar, son maçta karşılaşacağı Lazio deplasmanında tüm tek farklı gollü mağlubiyetlerde, beraberlikte ve galibiyette grubu lider olarak tamamlayarak son 16'ya kalacak.

Aslan, Avrupa'da fırtınalar estirmeye devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında sarı-kırmızılılar, Nef Stadı'nda Marsilya'yı 4-2 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.

GALATASARAY GOL OLUP YAĞDI

Karşılaşmaya müthiş başlayan Galatasaray, 12. dakikada Cicaldau'nun golüyle öne geçti. Temsilcimiz her geçen dakika Fransız kalesinde baskıyı artırırken 30. dakikada Caleta-Car kendi kalesine topu yolladı. İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıda da Aslan şov yapmaya devam etti. 64. dakikada Feghouli farkı artırırken bu gole 69. dakikada Milik cevap verdi. Mücadelenin son dakikaları nefes keserken 83. dakikada Babel farkı 3'e çıkardı. Fransız temsilcisi bu gole 85. dakikada Milik'le karşılık verdi. Mücadelede başka gol çıkmayınca Galatasaray karşılaşmadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

GALATASARAY, NASIL LİDER ÇIKAR?

Galatasaray, Lazio deplasmanında tüm tek farklı gollü mağlubiyetlerde, beraberlikte ve galibiyette grubu lider olarak tamamlayacak.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER