Kılıçdaroğlu'ndan gıda sektörü temsilcilerine davet

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, artan gıda fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Kılıçdaroğlu, "Astronomik gıda fiyatları bir yana, pek çok üründe kota uygulanmaya başlandı; yeterli gıd.

Kılıçdaroğlu'ndan gıda sektörü temsilcilerine davet

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, artan gıda fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Kılıçdaroğlu, "Astronomik gıda fiyatları bir yana, pek çok üründe kota uygulanmaya başlandı; yeterli gıda yok" ifadelerini kullanırken, gıda sektörü temsilcilerini davet ettiğini ve konuyla ilgili neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımının devamında ise "Halkımız müsterih olsun. Gecenin en karanlık anı, şafağa en yakın andır. Yalnız değilsiniz!" ifadeleri yer aldı.

Pakdemirli: Gıda stokları yeterli

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gıda fiyatlarındaki artışa ilişkin bugün yaptığı açıklamada Türkiye'nin gıda stoklarının yeterli olduğunu söylerken, "Elbette gıda fiyatlarıyla alakalı ciddi bir artış var. Bu artışın ana ve temel sebeplerinden bir tanesi, yurt dışı fiyatlarında çok ciddi bir tırmanış var. Birkaç misline çıkan fiyatlar var" diye konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER