Pastavilla'dan en içten bayram kutlaması  

Pastavilla yayınladığı özel bir filmle rakiplerinin bayramını kutladı.

Pastavilla'dan en içten bayram kutlaması  

Pastavilla yayınladığı özel bir filmle rakiplerinin bayramını kutladı. Marka Covid-19 sürecinde üretimi durdurmayıp, ihtiyaçları yerine getirmek için canla başla çalışan makarna üreticilerine manalı bir anma mesajı verdi. "Çünkü bayram, bayramlaştıkça güzel" cümlesiyle biten ve bayram ruhuna uygu dürüst bir mesaj veren, Selçuk Yöntem'in seslendirdiği film, K A R P A T Reklam Ajansı imzası taşıyor.

Pastavilla markasının bu cana yakın bayram kutlamasına, Arbella, Barilla, Nuh’un Ankara ve Filiz makarna markaları da sosyal ağ üzerinden teşekkürle karşılık verdiler.

Pastavilla Genel Müdürü Dilara Ünlü, yayınladıkları reklam filmi ile ilgili yaptığı açıklamada "Makarna sektörü olarak Covid-19 sürecinde üretimi durdurmayarak ülkemizdeki bütün markalar önemli bir özveride bulundu. Bunun üzerine biz de Pastavilla olarak, Ajans’ımızla birlikte bu bayram bir prensip imza atarak, rakiplerimizin bayramını kutlayan bir reklam filmi yayınlandık. Onların fazla cevapları ve teşekkürlerinden çok büyük hoşnutluk duyduk. Umuyoruz bu tüm sektörlere örnek olur. Doğrusu de filmimizde de dediğimiz gibi “Bayram bayramlaştıkça güzel.” ifadelerini kullandı.

Reklamı hazırlayan K A R P A T Reklam Ajansı, Creative Chairman’ı Karpat Polat, konuyla ilgili; “Biz ajans olarak ‘Brand Purpose’a çok siklet veriyoruz. Bizce bugün bir marka yalnızca bedensel bir gereksinim gidermekten daha ötesini yapmalı. Alışılageldik ticari kalıpların ötesine geçebilen ve insani yönünü belirten markalar anında tüketicilerin kalbini kazanıyor. Yeni dijital yapılanmamızla dijital dünyada kalbe konuşan işler yapmayı önemsiyoruz... bu, bizimle aynı vizyonu paylaşan markalarımızın hemencecik öne çıkmasını sağlıyor. Kıymetli Pastavilla yönetimini bu cesaretleri sebebiyle kutluyoruz” dedi. İlandır...

https://www.youtube.com/watch?v=lhV6OESCRZ4

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER