Ral Yatırım Holding için brüt takas kararı

Halka açık Ral Yatırım Holding (#RALYH) hisselerinde tedbir uygulanmasına karar verildi. BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında RALYH paylarında 23/11/2021 tarihli işlemlerden (seans ba

Ral Yatırım Holding için brüt takas kararı

Halka açık Ral Yatırım Holding (#RALYH) hisselerinde tedbir uygulanmasına karar verildi.

BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında RALYH paylarında 23/11/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 22/12/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

BİST'in açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verildi:

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında RALYH.E paylarında 23/11/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 22/12/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER