Rüşvet operasyonunda 10 tutuklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Barosuna kayıtlı avukatlar, avukat stajyeri, avukat katibi ile suçtan zarar gören diğer kişiler icra takip dosyalarında haciz ve muhafaza işlemleri sırasında icr.

Rüşvet operasyonunda 10 tutuklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Barosuna kayıtlı avukatlar, avukat stajyeri, avukat katibi ile suçtan zarar gören diğer kişiler icra takip dosyalarında haciz ve muhafaza işlemleri sırasında icra memuru tarafından rüşvet istenip alındığının ihbarında bulunulmuştu. 

 Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

10 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Gözaltına alınan şüphelilerden 2'si aynı gün ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 31 şüpheli ise ifade işlemlerinin ardından mevcutlu olarak adliyeye sevk edildi. Ankara nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından 6 kamu görevlisi, 4 sivil olmak üzere toplam 10 şüpheli tutuklandı. 12 kamu görevlisi ve 6 sivil olmak üzere toplam 18 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 1 kamu görevlisi ve 2 sivil ise ifadelerinden sonra serbest bırakıldı.
(Dilhan Dumanoğlu-Sabah)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER