Yabancı hissede alımı artırdı

Yurt dışında yerleşik kişilerin 12 Kasım itibarıyla portföyünde bulunan hisse senedi stok miktarı 22.85 milyar dolar oldu. Merkez Bankası'nın haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, hisse senedi stok miktarı bir önceki hafta 22.05 milyar dolar seviyesinde bulunuyordu. Devlet i

Yabancı hissede alımı artırdı

Yurt dışında yerleşik kişilerin 12 Kasım itibarıyla portföyünde bulunan hisse senedi stok miktarı 22.85 milyar dolar oldu.

Merkez Bankası'nın haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, hisse senedi stok miktarı bir önceki hafta 22.05 milyar dolar seviyesinde bulunuyordu.

Devlet iç borçlanma senetleri(DİBS) stok miktarı 5.45 milyar dolar oldu. DİBS stok miktarı önceki hafta 5.46 milyar dolar seviyesinde bulunuyordu.

Repo miktarı 1.62 milyar dolar seviyesine geldi. Repo miktarı önceki hafta 1.63 milyar dolar seviyesindeydi.

Özel sektör tahvil ve bonoları 335,21 milyon dolar oldu. Özel sektör tahvil ve bonoları bir önceki hafta 342,09 milyon dolar seviyesindeydi.

Piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış olarak hesaplandığında hisse senedi değeri farkı 479,62 milyon dolar oldu.

Piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış olarak hesaplandığında DİBS değeri farkı 109,78 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış olarak hesaplandığında repo değeri farkı 0.74 milyon dolar seviyesinde gerçekleşti.

Piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış olarak hesaplandığında özel sektör bonoları farkı 0 milyon dolar oldu.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER