147 BEBEK VE ÇOCUĞUN SAĞLIKLI GELİŞİMİ İÇİN BİR ADIM DA SİZ ATIN!

147 BEBEK VE ÇOCUĞUN SAĞLIKLI GELİŞİMİ İÇİN BİR ADIM DA SİZ ATIN!

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı–Cerebral Palsy Türkiye, engelli çocuklar için 3 Kasım Pazar günü gerçekleşecek İstanbul Maratonu’na katılıyor.

Cerebral Palsy’li çocuk ve erişkinlerine teşhis, tedavi, rehabilitasyon ve eğitim hizmeti sağlayan ve bununla ilgili farkındalığı arttırmak için birçok etkinlik düzenleyen Cerebral Palsy Türkiye, ‘Engelli Çocuklar İçin Koş” kampanyasıyla engelli olma riski taşıyan 147 bebek ve çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

Cerebral Palsy, gelişimini tamamlamamış beyinde, hamilelikte, doğum sırasında, sonrasında, meydana gelme riski olan ve çocuklukta en sık rastlanan fiziksel engellilik durumu olarak  karşımıza çıkıyor. Erken müdahale ve hayat boyu rehabilitasyon uygulamaları ile olumlu gelişmeler sağlanabiliyor.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı–Cerebral Palsy Türkiye’ye destek amacıyla; 14 kurumsal firmadan 250’den fazla koşucu İstanbul Maratonu’nda yerini alacak. 2015 yılından bu yana her yıl “Adımlarımız Umut Olsun!” diyerek bu organizasyona katılan Sun Chemical, bu yıl da adımlarını 37 gönüllü koşucusu ile Cerebral Palsy’li çocuklar için atacak.  

Siz de bu projeye destek olmak isterseniz, Fatma Damyan ve Hüseyin Damyan’ın kampanyası üzerinden kolayca bağış yapabilirsiniz. ( //ipk.adimadim.org/kampanya/CC55162 )

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER