Caz'ın özgür ruhu Foça'da can buldu

Foça Caz Günleri’nin ikinci gecesinde ise İmer Demirer Quartet, Sibel Köse Band ve Kerem Görsev Trio sahnedeydi.

Caz'ın özgür ruhu Foça'da can buldu

Foça Caz Günleri’nin ikinci gecesinde ise İmer Demirer Quartet, Sibel Köse Band ve Kerem Görsev Trio sahnedeydi. Kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman ile sahneye çıkan ünlü caz piyanisti Kerem Görsev, tümüyle kendi bestelerine yer verdiği konseriyle ayakta alkışlandı. Konser programına, ‘Happiness On My Mind’, ‘Tiramisu’ ve ‘Mango’ ile başlayan Kerem Görsev Trio, caz severlerin ısrarla istediği ‘Sunday’ isimli eserini de seslendirdi.


5d70c30a214ed80730a5ec92


Üç gün süren Foça Caz Günleri’nin son akşamında ise Ricky Ford Quartet, Erkan Oğur Anatolian Blues ve Fatih Erkoç Jazz Project, harika performanslariyla iki bin dolayındaki dinleyiciye müzik ziyafeti çektirttiler . 7’den 96’ya tüm müzikseverler neşeyle dans etti.


Dj Barthez ise 3 gün süren festival kapsamında sahne alan 9 grubun konser aralarında müzikseverlere sunduğu caz miksleriyle cok büyük beğeni topladı.


5d70c327214ed80730a5ec98


Foça Caz’ın keyfini sürdü


Türkiye’nin önde gelen ve çok sevilen sanatçılarından Fatih Erkoç, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konser sundu. Erkoç, klasik caz eserlerinin yanı sıra çok sevilen ‘‘Ellerim Bomboş’’ ve Özdemir Erdoğan’ın ‘‘Pervane’’ şarkılarının caz versiyonlarını çalıp söyledi.


Fatih Erkoç, konser bitiminde sahneye davet ettiği Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e; Caz Festivali’ni düzenlediği için kendisi ve sanatçı arkadaşları adına teşekkür etti.


5d70c332214ed80730a5ec9a


Müzik ve sanat Foça’ya çok yakışıyor


Müziğin ve sanatın Foça’ya çok yakıştığını ifade Başkan Fatih Gürbüz;


‘‘Foça’mız için her şey, her geçen gün daha iyi olacak. Foça hak ettiği değerleri görecek. Daha önce de söylediğim gibi; ormanların yanmadığı, kadınların şiddete uğramadığı, her şeyin çok çok güzel olduğu, birbirimizi aşkla sevdiğimiz güzel günlerimiz olsun.’’ dedi.


5d70c343214ed80730a5ec9c


Başkan Fatih Gürbüz, Emine Bulut’u unutmadı


Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, eşi Seçil Gürbüz ve ekibi ile birlikte, öldürülen Emine Bulut’u anmak ve kadın cinayetlerine tepkisini göstermek için, sahneye üzerlerinde #eminebulut yazılı siyah tişörtlerle çıktı. Alanı dolduran müzikseverler de alkışlarıyla kadına şiddeti protesto etti.


 


 


 

Abdurrahim Albayrak direkten döndü

Beklenen imza! Jose Sosa...

Kylie Jenner sevgilisiyle çırılçıplak...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER