ESTETIUM LIFE 2. YAŞINI KUTLADI

Periodontoloji Uzmanı Uzman Dr. Dt. Buket KILINÇ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona ünlü isimler akın etti.

ESTETIUM LIFE 2. YAŞINI KUTLADI

‘Love Your Smile’ sloganıyla 2018 yılında hizmete giren Estetium Life Ağız ve Diş Sağlığı Polikliğini 2. Yaşını büyük bir coşkuyla kutladı.

3 yıllık Diş Hekimi olan Periodontoloji Uzmanı Uzman Dr. Dt. Buket KILINÇ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona sanat, spor, iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katılım gösterdi.


Estetium Life Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 2. Yılı için özel hazırlanan ve en ufak ayrıntıyla bile titizlikle ilgilenen Buket Kılınç, pasta kesimi sırasında yaptığı duygusal konuşmada, katılım gösteren tüm dostlarına teşekkür ederek, ‘‘Estetium Life benim için de bu çatı altında olan herkes için de hiçbir zaman sadece bir ağız diş sağlığı polikliniğini olmadı.


Hastalarımız sadece rahatsızlıkları için buraya gelmediler. Biz burada bir ev atmosferi yaratmaya çalıştık ve kapımızı da herkese açtık. Buradan uğurlarken de tüm misafirlerimizi güle güle uğurlamayı başardık. Kliniğin bugün ki başarısı belirli emeklerin eseri oldu. Bu doğrultu da benimle beraber aynı hedefler için mesai yapan tüm ekibime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca iyi günüm de de kötü günümde de her daim yanımda olan sevgili aileme de çok çok teşekkür ediyorum. Gecemizin en küçük konuğu yeğenim, ilham kaynağım Pars’a da buradan öpücükler gönderiyorum. 2 yılda çok işler başardık ama hedeflerimiz aslında yeni başlıyor o yüzden çok yakın gelecekte de yeni sürprizlerimizle sizlerle beraber olacağız. Hepinize burada olduğunuz çok teşekkür ederim. Hep birlikte daha yüksek sesle ‘Love Your Smile’ diyoruz. ’’ ifadelerini kullandı.



Gecede bulunan Uğur Arslan, Hande Kazanova, Elif Şadoğlu, Aslı Kökçe, Sedef Şahin, Ayçin İnci, Umut Akyürek, Olcay Kutluca gibi isimler de verdikleri röportaj da Buket Kılınç’ın elinin hafifliğinden bahsederken, davete katılan hastalar da ‘Dişçi korkumuzu hoca ile yendik’ yorumunda bulundular.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER