Fahri Ustaoğlu ve Fehim Ustaoğlu; 34. Uluslararası Tüketici Zirvesiyle Geliyor...

34. Uluslararası Tüketici Zirvesi 15 Mart Dünya Tüketici Hakları gününde gerçekleşecek.

Fahri Ustaoğlu ve Fehim Ustaoğlu; 34. Uluslararası Tüketici Zirvesiyle Geliyor...

1988 yılında Türkiye’nin ilk Tüketici Dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi, tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapmaya başlayan “ LOB’IN ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu koordinasyonunda 34 yıldır faaliyetlerini yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmekte.

34. Uluslararası Tüketici  Kalite Zirvesi ,  tüketici sorunlarını dile getirmek ve çözüm önerilerini paylaşmak üzere toplanıyor. Zirveye tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların yanı sıra bürokrasi , siyaset , medya ve sanat dünyasının önemli temsilcileri katılıyor.

 Zirveye yurtiçi ve yurtdışından sektör temsilcilerinin yanında Tüketici Dernek ve Federasyon başkanları da sunum yapmak üzere katılacaklar.

Avrupa Ekonomi Senatosu Türkiye-Ortadoğu Başkanı Iraj Alipour da Tüketici Zirvesinin açılış konuşmacıları arasında yer alacak.

Lob'in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu'nun gerçekleştirecegi 34. Uluslararası Tüketici Zirvesi, yurtiçi ve yurt dışından değerli konukların ağırlanacağı zirvede, dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisinden biri olma yolunda ilerleyen Türkiye'nin, imalat ve hizmet sektöründe kalite adına gelmiş olduğu yer kamuoyuyla paylaşılacak. Ustaoğlu, "Tüketicinin korunması, kalitenin artırılması ve Türkiye'nin marka değerini artırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Ödül töreninde ekonomi, marka ve medya alanında bir çok ödül sahiplerine takdim edilecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2021, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER