Parti Gurusundan Yeni Parti

Ruhunuzu kıpır kıpır edecek oryantal dansçı Athena Najat’ın sahne alacağı dans dolu bir geceye hazır mısınız ? Parti Gurusu Senem Selimi bu ke

Parti Gurusundan Yeni Parti
Ruhunuzu kıpır kıpır edecek oryantal dansçı Athena Najat’ın sahne alacağı dans dolu bir geceye hazır mısınız ?

Parti Gurusu Senem Selimi bu kez de sizi 02 Aralık 2016 CUMA akşamı 21:00’da başlayacak, Doğu ve Batı’nın birleştiği, yılların eskitemediği mekan THE HALL TAKSİM’de gerçekleşecek olan THE ‘DELIGHT’FUL NIGHT PARTY’ye davet ediyor.

parti-yenisenem-selimi

Giriş ücreti 25 TL olup bir yerli içki (Votka, Şarap ya da Bira) + Dans Show dahildir. Etkinlik gecesi THE Vegabet HALL TAKSİM’de kapıda nakit yada kredi kartı ile ödeme yapılabilir.

SPONSORLARIMIZ

Medya ; Medya Faresi, Maxihaber, Yabangee, İstanbul Expats & Internationals Group’tur!

Fotoğraf ve Video Çekimi;  Gecenin unutulmaz kareleri Media Stüdyo Group tarafından çekilecektir.

El Motifleri Uygulaması ; Garage Hair Studio’nun yetenekleri makjözleri tarafından gecenin erken saatlerinde gelen misafirlerimizin ellerine küçük motif uygulamaları gerçekleştirilecektir

Gecenin ilk saatleri DJ QUETO ile başlayıp ,ilerleyen saatlerde ise yakışıklı  Italyan  DJ VALERIO PROTO’nun performansı ile devam edecektir.

02 Aralık 2016 CUMA AKŞAMI hepinizi 21:00’da  THE HALL TAKSİM’de  Akdeniz ruhunuzu çıkarmaya bekliyoruz !

Saatler geceyarısını gösterirken partinin en iyi dans eden katılımcısı “BELLYTACULAR DANCE AWARD” ile ödüllendirilecektir.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER