Sahra Işık ve İdris Aybirdi Rüya Gibi Bir Törenle Nişanlandılar!

Survivor yarışmasının başarılı isimlerinden Sahra Işık, 3 yıllık sevgilisi olan İdris Aybirdi'den, geçen sene ki

Sahra Işık ve İdris Aybirdi Rüya Gibi Bir Törenle Nişanlandılar!

Survivor yarışmasının başarılı isimlerinden Sahra Işık, 3 yıllık sevgilisi olan İdris Aybirdi'den, geçen sene ki Survivor yarışmasının Kıbrıs'ta yapılan finalinde evlilik teklifi almıştı. Çiftler bu kararını hızlıca hayata geçirip, 18.08.2018 tarihinde, Işık ailesinin Sapanca'daki evlerinde masalımsı bir nişanla, dünya evine girmek için ilk adımlarını attılar.



Ayrıca nişan'a dergimiz ve şirketler grubumuzun kurucuları Evren Yaşlak, Evrim Yaşlak, Fotoğrafçımız İlker Uzunalan ve eşi Gizem Uzunalan, Survivor yarışmacılarından Sema Aydemir, Seda Aktuğlu, Ertunga Gemuhluoğlu'da Sahra ve İdris çiftini yanlız bırakmayan isimlerin arasındaydı.



 



 

İDRİS AYBİRDİ KİMDİR? Kocaeli'nin Kandıra ilçesinden olan, ithalat ve ihracat bazında inşaat malzemeleri ve mutfak malzemeleri işiyle uğraşan genç iş adamıdır.

SAHRA IŞIK KİMDİR?: Survivor 2014 ve Survivor All Star’da yer alan Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe'deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. ncü oldu ve Malezya'da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

Survivor All Star kadrosunda da yer alan Sahra Işık, Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın gibi isimlerle yan yana mücadele etti. Survivor'da hırslı kimliğiyle ve tartışmalar ön plana çıkan Sahra Işık, şimdiler sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2018, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER