YILIN İLK RETRO PARTİSİ

İstanbul’un en şık otelleri arasında yer alan Beşiktaş’taki beş yıldızlı Shangri-La Bosphorus, Retro partiye hazırlanıyor.

YILIN İLK RETRO PARTİSİ


İstanbul’un en şık otelleri arasında yer alan Beşiktaş’taki beş yıldızlı Shangri-La Bosphorus, Retro partiye hazırlanıyor. Lüksün ve eğlencenin bir arada sunulduğu parti, seçkin misafirlerini bekliyor.




Zodiac İstanbul Events grubu kurucularından Birsel Çiftçi yılın ilk partisi olan “Retro Party” ile 13 Ocak cumartesi akşamı, konuklarına eğlenceli bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Shangri-La Bosphorus’ta gerçekleşecek partide misafirler, sabahın ilk ışıklarına kadar, 2000li yılların başından beri Retro müzikleri ile ünlenmiş DJ Halman ile 70’ler, 80’ler 90’lar Türkçe ve yabancı müzikler ile  zamanda yolculuk yapacak.








Hazırlıklar Tamamlandı




Birsel Çiftçi organizasyonunda hazırlanan gece  “Gelecek özel misafirleri için günler öncesinden hazırlıklara başladı. Partiye iş ve sanat dünyasının tanınmış kişileri , basın mensupları ve yabancı konuklar davet edildi. Parti için giyimde özel bir kıyafet kısıtlaması olmamakla birlikte seçkin bir gece olacağı için spor-şık kıyafetler tercih edilebileceği, isteyen misafirlerin konsepte göre giyinebileceği belirtildi.




Partinin giriş ücretli (35 TL) olduğu ve bu fiyata bir kadeh şarap, bir adet bira veya alkolsüz içeceğin dahil olduğu belirtildi.




Gecenin unutulmaz karelerini ise ünlülerin ve magazin dünyasının tanınmış kişilerini görüntüleyen ve geceye sponsor olan  fotoğraf sanatçısının Mutlu Bozkurt’un çekeceği bilgisi verildi. Bu seçkin geceye katılmak isteyen konukların yapması gereken tek şey aşağıdaki linki tıklayarak katılıyorum butonunu tıklamaları gerekmektedir.




https://www.facebook.com/events/180772049179378/


Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER