Zodiac Eventten Mükemmel Bir Parti

Zodiac İstanbul Events ‘in organizatörleri Birsel Çiftçi ve Ufuk Karakadıoğlu  29 Aralık Perşembe gecesi  boğazın eşsiz manzarasına sahip Polat

Zodiac Eventten Mükemmel Bir Parti
Zodiac İstanbul Events ‘in organizatörleri Birsel Çiftçi ve Ufuk Karakadıoğlu  29 Aralık Perşembe gecesi  boğazın eşsiz manzarasına sahip Polat Renaissance Bosphorus Hotel" in Rooftop ında sürprizlerle dolu  bir yeni yıl kutlamasına hazırlanıyor. Saat 21.00’de başlayacak parti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Partiye Dj Tuncay İşgel harika müzikleri ile eşlik edecek. Yapılacak yılbaşı çekilişinde Dünyanın renkleri turizm’den bir kişiye çift kişilik Burdur Sagalassos Hotel’de yarım pansiyon konaklama , hava alanı transferleri dahil hafta sonu tatili, bir diğer Casino Siteleri kişiye Polat Renaissance Bosphorus Hotel’de çift kişilik akşam yemeği (içki dahil değildir.) son olarak da bir kişiye milli piyango bileti hediye olarak verilecektir.

Geceye giriş 50 TL olup bir yerli içki (şarap,bira,vodka,cin,kokteyl) ve harika maskelerden biri dahildir. Geceye katılmanız için yapmanız gereken aşağıdaki linki tıklayıp katılıyorum seçeneğini işaretlemeniz olacaktır.

https://www.facebook.com/events/378351669179851/

yeni-yil-partisi
Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER