1 Nisan Şakası Yaparken Dayak Yiyen Çetin Çiftçioğlu

1 Nisan Şakası Yaparken Dayak Yiyen Çetin Çiftçioğlu

1 Nisan Şakası Yaparken Dayak Yiyen Çetin Çiftçioğlu

Çetin Çiftçioğlu, 1 Nisan'da yaptığı şaka yüzünden dayak yedi. Bilmeden bir boksöre şaka yapan Çiftçioğlu, şakayı da abartında dayak yedi.

25 yıllık kariyerinde ikinci kez dayak yediğini söyleyen Çiftçioğlu, şaka yaptığı kişinin yanında çocukları olduğu için kendisini bu şekilde savunduğunu söyledi.

s-a5a28968e52eeccc3dccb15e764ea3df7a2213Yaptığı şakada röportaj yapan bir kişinin yanına gelerek sürekli rahatsız eden ve çocuklarını çekiştiren şakacı Çiftçioğlu, şakazedeyi kızdırdı. Sinirlerine hakim olamayan şakazede, Çiftçioğlu'na yumruk attı. Yaşanan olayın şaka olduğunu öğrenen adamın boksör olduğu ortaya çıktı. Çetin Çiftçioğlu'na yumruk attığı için pişman olduğunu söyleyen adam, defalarca özür diledi.

İşte o anlar:

İşte o anlar:İşte o anlar: Olay sonrası Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Çiftçioğlu, "Adam karateci onun için sağ sol fark etmedi vurdu. Böyle bir tepkiyi tahmin etmiyordum. Adamın yanında çocukları vardı onlara bir şey olacak diye korktuğundan böyle bir tepki verdi. Zaten şakanın sonunda özür diledi 'sende bana vur ödeşelim' dedi. 25 senedir bu işi yapıyorum ve ikinci kez başıma böyle bir olay geldi." şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2019, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER