2021'de olmayacak

Her yıl yenilenen WWE 2K serisi, bu yıl da karşımıza WWE 2K20 ile çıkmıştı.

2021'de olmayacak

Her yıl yenilenen WWE 2K serisi, bu yıl da karşımıza WWE 2K20 ile çıkmıştı. Ama oyununun alışıldık övgülerle karşılaşmadığı bir reel. Hatta oyun, sahip olduğu o kadar çok öbür hata yüzünden hayranların şikayetine maruz kaldı ve eleştirmenler oyunu az kalsın "gömdü." Mesela Gamespot, oyuna 2/10 derecelendirmesini verdi. Belki de bu yüzden oyunun arkasındaki stüdyo olan 2K Sports'un, en azından bir yıl mola almasına şaşırmamak gerekli. Wrestling Observer göre belirtildiği üzere WWE, geçtiğimiz gün yaptığı gelir duyurusunda, bu sene bir WWE oyununun olmayacağını söyledi. Başka bir deyişle WWE 2K serisi, WWE 2K21'i es geçiyor ve ilk elden WWE 2K22 için hazırlanıyor.

WWE 2K20'nin satış sayıları bilinmese de, 2K esas firması Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick, Şubat ayındaki yatırımcı görüşmesinde oyunun performansından mutlu olmadıklarını belirtmişti. Zelnick, keza satış hem de kalite anlamında WWE 2K20'nin beklentilerini karşılamadığını söyledi: "2K, bu sorunların gelecekte çözüldüğünden belirlenmiş almak için etkin bir şekilde WWE 2K20 geliştirici ekibi Visual Concepts ile beraber çalışıyor."

Keza Zelnick, WWE markasının Dünya genelinde genişlemeye devam ettiğini ve oyunun kalitesini iyileştirerek WWE 2K serisini büyütmek için önemli bir uzun dönem fırsatı bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Görünene göre bu uzun dönem fırsatın içerisinde bir takvim dinlenme dönemi de bulunuyor. Demin 2020 yılındaki oyundan vazgeçen tarafın WWE mi yoksa Take-Two mu olduğu muhakkak yok ve 2K bu konuda bir yorum yapmıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER