8 Serisine M8 eşlik edecek!

8 Serisine M8 eşlik edecek!

8 Serisine M8 eşlik edecek!

BMW'nin yeni geri dönen 8 Serisi'ne eşlik etmek için bir M8 hazırlıyor olmasının pek şaşırtıcı olmadığı söylenebilir. Ancak araç duyurulmuş olsa da hakkında verilen bilgi miktarı henüz çok değil.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın! BMW'nin basın açıklamasında belirgin figürlerden bahsedilmemiş olsa da en son M aracının düşürülmüş ağırlık, alçak bir ağırlık merkezi, eşit ağırlık dağılımı ve geniş tekerleklere sahip olması bekleniyor. Kasa ise rijit olacak ve M-özeli süspansiyon sistemini barındıracak. Ayrıca şu anda M5'te bulunan 600 beygir gücü sunan çift-turbo V8 motoru kullanacak ve muhtemelen bunun üzerine bile çıkabilecek. Tabi ki bütün bu güç de dört çeker sistem ile aktarılacak.

Tabi ki M5 için zaten geçerli olduğundan dolayı M8'in de bir Yarış sürümünün bulunacağını tahmin edebiliriz. Autocar bu sürümün 650 beygir gücüne sahip olacağını düşünüyor. Kısacası yolda olan M8 oldukça güçlü, hızlı ve yetenekli bir araba olacak. Tabi ki bu avantajların yanında gelen güzel görünüşü ile de ciddi bir fiyata sahip olacağı tahmin edilebilir...İLGİLİ HABER BMW'den geri çağırma kararı Önceki HaberBlack Friday Öncesinde Firefox'tan Hamle Geldi  
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 22:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER