9 Yıl Aradan Sonra Yeniden Yetenek Yarışmasına Katılan 'Susan Boyle' Yine Ortalığı Yıktı!

9 Yıl Aradan Sonra Yeniden Yetenek Yarışmasına Katılan 'Susan Boyle' Yine Ortalığı Yıktı!

9 Yıl Aradan Sonra Yeniden Yetenek Yarışmasına Katılan 'Susan Boyle' Yine Ortalığı Yıktı!

Türkiye'deki Yetenek Sizsiniz'in orijinali olan 'America's Got Talent'da bu yıl, önceki yılların şampiyonları yarışacak. O isimlerden birisi de 9 yıl önce adını yetenek yarışmasıyla duyuran Susan Boyle.

Yetenek Sizsiniz Amerika: Şampiyonlar adı verilen ve birkaç gün önce başlayan yarışmaya Susan Boyle damga vurdu.

s-14bcb595230bb462dfafc7861885141e1ad790

2009 yılındaki Yetenek Sizsiniz Britanya'da adını duyuran Susan Boyle, tüm dünyadan beğeni toplamı ve yetenek yarışmalarındaki en iyi seslerden birisi olarak tarihe geçmişti.

s-1102c1d3204a911eca679d1573abf44352e429

2009 yılındaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken 57 yaşındaki yetenekli ismin o performansı:

2009 yılındaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken 57 yaşındaki yetenekli ismin o performansı:2009 yılındaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken 57 yaşındaki yetenekli ismin o performansı:

Oldukça mütevazi olan Susan Boyle için Jüri üyesi Simon Cowell onun için, “Bu yarışmayı daha güzel hale getiren başka bir yarışmacı hatırlamıyorum” dedi.

I was absolutely thrilled when I was invited to perform on America’s Got Talent: The Champions. To perform for the best boss in the world, Mr Cowell, and to prove to everyone that there is still life in me yet, were the two main reasons I wanted to take part. The crowds reaction was unbelievable and to then have the golden buzzer from @officialmelb well I was truly speechless, and it felt fantastic to know I was through to the finals! I hope you all enjoyed this performance! I had the time of my life being back on the stage singing ‘Wild Horses’ after all these years! #agtchampions @agt A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic) on Jan 8, 2019 at 7:10am PST

Susan Boyle, 9 yıl aradan sonra katıldığı yarışmadaki Wild Horses performansı birkaç senedir uygulanan ve yarışmacıların direkt olarak finale kalmasını sağlayan 'Golden Buzzer' ile yeniden yarışmaya damga vurdu. İşte o performansı:

Susan Boyle, 9 yıl aradan sonra katıldığı yarışmadaki Wild Horses performansı birkaç senedir uygulanan ve yarışmacıların direkt olarak finale kalmasını sağlayan 'Golden Buzzer' ile yeniden yarışmaya damga vurdu. İşte o performansı:Susan Boyle, 9 yıl aradan sonra katıldığı yarışmadaki Wild Horses performansı birkaç senedir uygulanan ve yarışmacıların direkt olarak finale kalmasını sağlayan 'Golden Buzzer' ile yeniden yarışmaya damga vurdu. İşte o performansı:
Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2019, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER