Acer'dan yeni oyun canavarları!

Acer'dan yeni oyun canavarları!

Acer'dan yeni oyun canavarları!

Acer, Taipei'de düzenlenen Computex 2018'de ziyaretçilere etkileyici bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunculara yönelik bilgisayarlar ve cihazların tümünü gözler önüne seren Acer, ayrıca ünlü oyuncuların Acer ürünleriyle gösterdiği performansları da sergiliyor. Acer, Computex fuar salonundaki özel alana ek olarak Taipei şehir merkezinde özel deneyim odaları kurdu. İsteyen herkes bu odalara girip Acer'ın en son oyun bilgisayarlarını ve cihazlarını kullanabiliyor, ünlü oyunculara karşı şansını deneyebiliyor. İnsanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldırmayı hedefleyen Acer, bu yıl Computex'te tüketicilere ve medyaya en son oyun teknolojilerini denemeleri için yeni yollar sunuyor.

"Acer, çığır açan oyun deneyimlerini Predator markasıyla tüketicilere sunmaya devam ediyor. Bu yıl en son teknolojiyi fuar alanına ve sokaklara taşıyarak, herkesin bunlara erişebilmesini sağlıyoruz," diyen Acer Kurumsal Pazarlama, Planlama ve Operasyon Birimi Başkanı Tiffany Huang, sözlerini şöyle sürdürdü: "Acer'ın bu çabalarıyla, Computex 2018'i yalnızca şirketlere yönelik uluslararası bir etkinlik olmaktan çıkarıp herkesin teknolojinin keyfini çıkarabildiği bir organizasyon haline getirmesini umuyoruz."

Bu ay New York'ta düzenlenen next@acer global konferansında duyurulan ürünlerin heyecanı sürerken, tüketiciler şimdi yeni Predator Helios 500 oyun dizüstü bilgisayarını, etkileyici Predator Orion 5000 ve 3000 oyun masaüstü bilgisayarlarını ve Predator cihaz ailesinin tümünü deneme fırsatı bulacak. Ayrıca Acer, ziyaretçilerin de interaktif etkinliklerle gösterinin bir parçası olmasını sağlamak için bilgisayar teşhir alanını kullanacak. Bu bölümde ünlü oyuncularla turnuvalar düzenlenecek ve ürünleri deneme imkanı sunulacak. Bunların yanı sıra Acer, Nangang Fuar Salonu'nda da üst seviye oyuncu ürünlerini sergileyecek.

Predator Helios 500

Tam bir oyun canavarı olan Predator Helios 500 (PH517-61), yoğun grafiklere sahip AAA oyunlar ve canlı yayınlar için geliştirildi. Üründe, 8 çekirdekli ve 16 iş parçacıklı 2. Nesil AMD Ryzen 7 2700 modeline kadar işlemcilerve 8 GB ikinci nesil yüksek bant genişlikli belleğe sahip (HBM2) AMD Radeon RX Vega56 grafik kartı bulunuyor. Yüksek kaliteli görüntüler, 17,3 inç boyutunda parlak ve canlı FHD (144 Hz) veya 4K UHD IPS ekranlarda, Radeon FreeSync teknolojisi desteğiyle bulanıklık ve yırtılma olmadan yansıtılıyor.

Predator Helios 500, Acer'a özgü iki adet AeroBlade 3D metal fan ve makinenin temel bileşenlerine soğuk hava taşırken sıcak havayı uzaklaştıran beş adet ısı borusuyla serin kalıyor. Fan hızları ödüllü PredatorSense uygulaması ile kontrol edilebiliyor ve değiştirilebiliyor. Uygulama ayrıca kullanıcıların 5 adet kısayol tuşuna makro atamasına da olanak veriyor. Kısayol tuşlarının bir kısmı, Microsoft'un yeni nesil canlı yayın servisi Mixer'ı kolayca çalıştırmak için önceden ayarlandı. Mixer sayesinde oyuncular kendi yayınlarını yapabilmelerinin yanı sıra en heyecanlı oyunların canlı yayınlarını izleyebiliyor. İki adet hoparlör, bir adet subwoofer, Acer TrueHarmony ve Waves MaxxAudio teknolojileri yüksek kaliteli sesler sunulurken, Waves Nx kafa takip teknolojisiyle de gerçekçi bir 3D ses deneyimi oluşturuluyor.

Predator Orion 5000

2018060501221856285.jpgPredator Orion 5000

Yeni Predator Orion 5000 (PO5-100) oyun masaüstü bilgisayarı, AMD B450 yonga seti ile birlikte 8 çekirdek ve 16 iş parçacıklı 2. Nesil AMD Ryzen 7 2700X modeline kadar işlemciler ve NVIDIA GeForce GTX 1080 modeline kadar ekran kartları bulunuyor. Böylece oyuncular en sevdikleri oyunları inanılmaz yüksek çözünürlüklerde oynamalarının yanı sıra üst düzey VR deneyimini de yaşayabiliyor.

Predator Orion 5000'in kasası, güçlü donanımını gösterecek şekilde şeffaf bir yan panele sahip. Ayrıca EMI uyumlu olan bu kasa kullanıcıları ve çevre birimlerini potansiyel elektromanyetik parazitlerden koruyor. Kolayca açılan yan paneller kullanıcıların bileşenleri ve kabloları kolayca değiştirmesine olanak tanıyor. IceTunnel 2.0 hava akış yönetimi tasarımı sistemi farklı termal alanlara ayırıyor ve her bölümün ısıyı uzaklaştırmak için kendi hava akış tünelini kullanmasını sağlıyor.

Acer Nitro 50 masaüstü bilgisayar

2018060501225386085.jpgAcer Nitro 50 masaüstü bilgisayar

Orta seviye oyunlar için uygun fiyatla harika performans sunan Acer Nitro ürün ailesinin yeni üyesi Nitro 50 (N50-100), 8 çekirdek ve 16 iş parçacıklı 2. Nesil AMD Ryzen 7 2700X modeline kadar işlemcilere, AMD Radeon RX 580 veya NVIDIA GeForce GTX 1060 modeline kadar ekran kartı seçeneklerine sahip. Bunların tümü ön kısmında kırmızı LED ışıklar yer alan zırh görünümlü etkileyici kasada sunuluyor.

Nitro 50, 4K çözünürlükte etkileyici görüntüler sunuyor. 512 GB SSD ve 3 TB sabit disk ile depolama alanı sorun olmaktan çıkıyor. Kullanıcıların Qi özellikli kablosuz cihazlarını şarj edip her an kullanıma hazır hale getiren kullanışlı bir kablosuz şarj yuvası da ürünle birlikte geliyor. Nitro 50 masaüstü bilgisayarlar ayrıca, Realtek Dragon LAN ile oyun, internette gezinme ve yayın için ağ hızını optimize ediyor.

Fiyat ve bulunabilirlik

Predator Helios 500 (PH517-61) oyun dizüstü bilgisayarı, Ağustos ayında Kuzey Amerika'da 2199 $'dan, Temmuz ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1999 €'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Predator Orion 5000 (PO5-100) oyun masaüstü bilgisayarı, Eylül ayında Kuzey Amerika'da 1499,99 $'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer Nitro 50 (N50-100) oyun masaüstü bilgisayarı, Eylül ayında Kuzey Amerika'da 899,99 $'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Önceki HabermacOS 10.14 Mojave Hakkında Her Şey! Sonraki HaberApple Music ile iTunes Zorunluluğuna Son
Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER