Akıllı saatler yükselişte

Akıllı saatler yükselişte

Akıllı saatler yükselişte
Akıllı saatler muazzam başarılar gösteriyor!

Akıllı saat dünyası, "tablet sektörünün" aksine hızla büyümeye devam ediyor. Strategy Analytics isimli dev araştırma şirketinin verilerine göre 2018 yılının üçüncü yarısında akıllı saatler, geçen yıla oranla yüzde 67'lik bir yükseliş ile taçlandırılacak. Sektörde, 2017 yılına göre 10 milyon fazla akıllı saat satışı gerçekleşti.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Bu rakamlar sizi şaşırtmasın: Apple akıllı saatlerin satışları, 2017 yılının aynı dönemine göre 4.5 milyon adet arttı. Fitbit markasının satış rakamları 1.5 milyon adete tırmandı. Samsung'un portföyü 600.000 adetten, 1.1 milyon adete tırmandı. Garmin, sevk değerlerini 600.000'den 800.000'e yükseltti. Xiaomi de Amazfit modelleri sayesinde, bu yükselişe ortak oldu.

Akıllı saatlerin yükselişinin, yılın sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Yılbaşının yaklaşması ile hediye alıp-verme zamanı da yaklaşıyor. Teknoloji tutkunlarının; Apple Watch 4 gibi üst segment cihazlar veya bütçe işi Fitbit Versa gibi modellerine yoğun talep göstermesi bekleniyor. Samsung gibi dev firmaların da yeni modelleri ile rekabeti zenginleştirmesi umuluyor.

Önceki HaberTP-Link Neffos'dan 2 Fiyat/Performans Telefonu! Sonraki HaberNokia 9, Beş Arka Kamerayla Gelebilir
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 01:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER