Akşam Grubu: Kadın Kadına, Kadınlara Özel Müzik

Akşam Grubu: Kadın Kadına, Kadınlara Özel Müzik

Akşam Grubu: Kadın Kadına, Kadınlara Özel Müzik

Akşam Grubu, ‘kadın kadına’ ve ‘yalnızca kadınlara’ müzik yapmak isteyenlerin kurduğu bir müzik grubu. Repertuvarları geniş. Operadan, rock’a, klasik müzikten, rap’e kadar birçok farklı müzik türüyle ilgileniyorlar.

Akşam Grubu’nun kurucuları Zeynep Betül Akyıldız, Sümeyre Öztürk ve Nida Bulut “Kadın kadına ve sadece kadınlara müzik yapıyoruz” diyor.

s-af728279c88c7baf35fdffbd1617e0b087cdc5

Grubun çoğunluğu tesettürlü müzisyenlerden oluşuyor, ama onlar ‘her kadına, her müzik severe hitap ettiklerini’ söylüyorlar.

aKşam Grubu/Hareketi (@aksamgrubu)'in paylaştığı bir gönderi (1 Mar, 2019, 11:30öö PST)

“Biz ayrıştırıcı değil, birleştiriciyiz, kadınları da güçlendiren bir yönümüz var” diyor grubun kurucularından Zeynep.

aKşam Grubu/Hareketi (@aksamgrubu)'in paylaştığı bir gönderi (13 Şub, 2019, 3:53öö PST)

Grubun kendi konserleri var. Aynı zamanda, enstrümanla yeni tanışmak isteyen veya müzik deneyimlerini paylaşmak isteyen kadınılar için de ‘doğaçlama etkinlikleri’ düzenliyorlar.

Grubun kendi konserleri var. Aynı zamanda, enstrümanla yeni tanışmak isteyen veya müzik deneyimlerini paylaşmak isteyen kadınılar için de ‘doğaçlama etkinlikleri’ düzenliyorlar.Grubun kendi konserleri var. Aynı zamanda, enstrümanla yeni tanışmak isteyen veya müzik deneyimlerini paylaşmak isteyen kadınılar için de ‘doğaçlama etkinlikleri’ düzenliyorlar.
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER