Alcatel'den çentikli telefon!

Alcatel'den çentikli telefon!

Alcatel'den çentikli telefon!

Alcatel, bu sene Mobil Dünya Kongresi'nde tanıttığı Alcatel 5, 3X, 3V, 3, 1X ve 1C'nin arasına yeni bir amiral gemisi ekledi. Yeni Alcatel 5V, firma tarafından "baştan aşağı yeniden tasarlanmış bir telefon serisinin amiral gemisi" olarak tanımlanıyor.

Alcatel'in ilk çentikli telefonu olan Alcatel 5V, 6,2 inç'lik 19:9 ekranla geliyor ve HD+ (1500 x 720) çözünürlük sunuyor. Çerçeve genel olarak ince olsa da, ekranın alt kısmında çerçevenin bir miktar yer kapladığını görüyoruz. Ön yüzü kavisli Dragontail camla kaplı olan cihaz, yüzde 88 ekran-gövde oranına sahip. Telefonu çevirdiğinizde ise cam benzeri, parlak bir arka yüz görüyorsunuz.

Arka yüzünde bir parmak izi tarayıcısı sunan telefon, "Face Key" adlı yüz tanıma işleviyle geliyor. Firmaya göre yüz ile 0,5 saniyede kilidi açabiliyorsunuz. 12MP ve derinlik algılama için 2MP arka kameralarla gelen telefon, ön yüzde 8MP kameraya yer vermiş.

Cihazın diğer özelliklerine baktığımızda MediaTek MT6762 sekiz çekirdekli işlemcinin kullanıldığını, 3GB RAM ve 32GB depolama alanına yer verildiğini görüyoruz. Depolama alanı, microSD kart yardımıyla 128GB'a yükseltilebilirken 4.000mAh'lik pil, kağıt üzerinde güçlü görünüyor. Telefon, kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkıyor.

Alcatel 5V - Enjoy a Maximized VisionAlcatel 5V gives you the essential tools to do what matters to you. Catch the rich color and detail of your movies, pictures and games on its FullView 6.2" HD+ 19:9 display. Feel the smooth curves of its compact unibody with polished finish. Take unforgettable pictures with its SmartCam Duo equipped with pro-level AI settings. Increase your efficiency and learn about the world around you with Google Lens. Secure what's important to you while maintaining convenience with Face Key. Alcatel 5V equips you with everything you need while maximizing your enjoyment.

Alcatel 5V belirli bölgelerde bu ay, 199,99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Moto G6 aynı fiyata daha fazlasını sunduğu için 5V'nin özellikleri hayal kırıklığına neden olabilir.

Önceki HaberSkype 8.0, HD Video ve Fazlasıyla Geldi! Sonraki HaberHuawei'den Orta Seviye Nova 3 ve Nova 3i
Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2018, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER