Alışverişte yeni dönem başlıyor!

Alışverişte yeni dönem başlıyor!

Alışverişte yeni dönem başlıyor!

2013 yılında Barbaros Özbuğutu ve Tahsin Isın tarafından kurulan Türkiye'nin öncü finans teknolojileri şirketi iyzico, e-ticaret konusunda son tüketiciyi hedefleyen büyük bir dönüşümün eşiğinde. Türkiye'de yaklaşık 29.000 üye iş yeri ve yıllık 5 milyar TL'lik bir işlem hacmine sahip olan iyzico; sanal POS, pazaryeri ve link ile ödeme alma gibi kurumsal çözümlerine bir de tüketici dostu yeni bir ürün ekliyor.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

İnternetten alışveriş yapanların ücretsiz kullanabildiği, %100 sorunsuz alışveriş deneyimi sunan iyzico Korumalı Alışveriş hizmetinin yanı sıra, 31 Ekim'de gerçekleştirilecek iyzievent etkinliğinde tanıtılacak yeni çözüm, son kullanıcıların e-ticaret deneyimini bir üst basamağa taşıyacak.

Yarın akşam gerçekleştirilecek etkinlikte B2C alanındaki yeni çözümlerini ve içinde bulundukları "dönüşüm" süreçlerini, yapacağı interaktif sunum ile iyzico'nun kurucu ortağı ve CEO'su Barbaros Özbuğutu gerçekleştirecek.

CHIP Online olarak kameralarımız olay yerinde olacak. Saat 20:00'yi gösterdiğinde CHIP Online'da olun, bu yeniliği ilk öğrenenlerden olun. Canlı yayınımızı CHIP Online üzerinden ve CHIP Online sosyal medya kanallarından takip edebilirsiniz!

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER