Amazon Prime Day

Amazon Prime Day

Amazon Prime Day

Milyonlarca alışveriş tutkununun her yıl dört gözle beklediği Amazon Prime Day bu yıl 16 Temmuz'da doğu saatine göre 15:00'da başlayacak ve 18 Temmuz'da sona erecek. Toplamda 36 saat sürecek olan Prime Day boyunca Amazon Prime üyeleri kitaplardan elektronik cihazlara, ev eşyalarından giyime pek çok üründe geçerli bir milyondan fazla indirim ve fırsattan yararlanabilecek.

 (kaynak:  https://oncecouponatime.com/tr/ )

Amazon Prime Day Nedir?

Amazon Prime Day Nedir?

Amerikalı online alışveriş devi Amazon'un 20. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için ilk kez 15 Temmuz 2015'te gerçekleştirilen Amazon Prime Day, Amazon Prime üyelerinin her yıl dört gözle beklediği ve dev indirimlerden yararlandığı küresel bir alışveriş etkinliğidir.

2017 yılında düzenlenen dev indirim günü 30 saate uzatıldı, bu yılki Prime Day ise 36 saat sürecek ve şimdiye kadar düzenlenen en uzun Prime Day olacak.

Amazon Prime üyelerinin pek çok ürünü dev indirimlerle satın alabildiği Prime Day'e gösterilen ilgi her geçen yıl biraz daha artıyor. Black Friday'den bile daha fazla indirim ve fırsatın sunulduğu Prime Day küresel bir alışveriş etkinliğine dönüşmüş durumda. Bu yıl Prime Day ABD'nin yanı sıra Kanada, Birleşik Krallık, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, Avustralya, Almanya, İspanya, İtalya, Çin, Japonya, Hindistan ve Singapur dahil olmak üzere toplamda 17 ülkede gerçekleşecek.

Amazon Prime Day 2018'de Büyük İndirimler Olacak

Amazon Prime Day 2018'de Büyük İndirimler Olacak

Bu yıl ilk kez Amazon Prime Day kapsamında yalnızca Amazon üzerinden yapılan online alışverişlerde değil, Amazon'un yakın zamanda satın aldığı Whole Foods mağazalarında da Amazon Prime üyelerine özel indirimler olacak.

 Amazon'un yaptığı açıklamaya göre Prime Day'e katılan Amazon Prime üyelerinin sayısı 2017'de bir önceki seneye göre %50 oranında arttı ve Prime Day 2017 Amazon'un tarihinde en çok satış yapılan gün oldu. Bu yıl da Prime Day boyunca alışveriş yapacak Amazon Prime üyelerinin sayısında artış olması bekleniyor. Nisan ayında yapılan açıklamaya göre Amazon Prime üyelerinin sayısı 100 milyonu aşmış durumda.

 Amazon'un Prime Day 2018 ile ilgili yaptığı açıklamaya göre özellikle de Alexa ile çalışan Echo, Fire TV ve Fire Tablet gibi Amazon'un kendi cihazlarında dev indirimler olacak. Ancak dünyanın dört bir tarafından farklı sektörlerden çeşitli markaların ürünlerinde de her zamanki gibi dev indirimler ve promosyonlar olması bekleniyor.

 Üyelere Özel Erken Prime Day Fırsatları

 Amazon Prime Day bu yıl 16 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 18 Temmuz Çarşamba günü bitecek olsa da indirimler ve fırsatlar şimdiden başladı. Amazon Prime üyeleri şimdiden erken Amazon Prime Day kampanyalarından faydalanabiliyorlar. 16 Temmuz'da başlayacak olan Prime Day'den hemen önceki bu iki hafta boyunca pek çok farklı üründe erken Prime Day indirimlerinin devam etmesi bekleniyor. Oyun konsolları, elektronik cihazlar, ev eşyaları, küçük ev aletleri, müzik aletleri gibi ürünlerde dev indirimlerin beklendiği Prime Day boyunca Amazon Prime üyeleri benzersiz indirim ve fırsatlardan yararlanabilecekler.

 Amazon Prime Üyeliği Nedir?

Online alışveriş devi Amazon'un 2005'te sunmaya başladığı bir hizmet olan Amazon Prime üyeliğine sahip kullanıcılar yalnızca Prime Day'de değil tüm yıl boyunca çeşitli indirim ve hizmetlerden faydalanabiliyorlar. Özellikle iki gün içinde ücretsiz teslimat hizmetiyle bilinen Amazon Prime üyeliği kullanıcılara binlerce film, dizi ve televizyon programını ücretsiz ve sınırsız izleme imkânı tanıyor. Amazon Prime üyeleri Amazon Müzik kapsamında yüzlerce Amazon Playlist'ine ve yüz binlerce şarkıya da erişebiliyorlar.

Amazon Prime ücretli bir üyelik hizmeti olup Prime fırsatlarından yararlanmak için yıllık $119, yani aylık $12,99 ödemeniz gerekiyor. Üyeliğin ilk 30 günü ise ücretsiz ve bu 30 gün boyunca tam üyelik dahilinde bütün hizmetlere erişilebiliyor. 30 günlük ücretsiz deneme süresi boyunca Amazon Prime'dan memnun kalmazsanız dilediğiniz zaman üyeliğinizi sonlandırabiliyorsunuz.

Öğrenciler için Amazon Prime Day

Amazon Prime üyeliği öğrenciler için de bir hayli hesaplı. Geçerli ve .edu uzantılı bir e-mail adresine sahip öğrenciler 6 ay boyunca ücretsiz olan Amazon Student üyeliğini kullanabiliyorlar. İlk 6 aydan sonra ise %50 indirimli Amazon Prime üyeliğini ayda $6,49 ödeyerek satın alabiliyorlar. Böylece yalnızca Prime Day indirimlerinden değil, Amazon Prime üyeliğinin tüm fırsatlarından yararlanabiliyorlar.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER