AMD, E3 2019'da bombayı patlatacak

AMD yaptığı açıklamayla birlikte, E3 2019 kapsamında yeni nesil AMD oyuncu ürünlerini açıklayacağı bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

AMD, E3 2019'da bombayı patlatacak

AMD yaptığı açıklamayla birlikte, E3 2019 kapsamında yeni nesil AMD oyuncu ürünlerini açıklayacağı bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Son yıllarda özellikle video oyun camiasında büyük heyecan yaratan "The Game Awards"ın yaratcısı Geoff Keighley tarafından sunulacak olan AMD "Next Horizon Gaming" etkinliği, 11 Haziran 2019 Salı günü Türkiye saati ile 01:00'da başlayacak.

Güncelleme kafa karıştırdı

Next Horizon Gaming'de sahne alacak olan AMD başkanı ve CEO'su Dr. Lisa Su, internet üzerinden de erişilebilecek canlı yayında, PC'den oyun konsollarına ve buluta kadar oyunculuğu güçlendirecek ürün ve teknolojilerle ilgili detayları sunacak. Etkinlikte ayrıca lider oyun geliştiriciler de bulunacak ve yılın en çok beklenen oyunlarıyla ilgili etkinliğe özel bilgiler paylaşacaklar.

AMD hayranları, topluluk üyeleri ve basının davet edildiği etkinlik, AMD YouTube kanalı ve AMD Türkiye Facebook sayfası üzerinden de canlı yayınlanacak.

Önceki HaberTesla Yangını, Güncelleme Getirdi! Sonraki HaberXZ4 Compact, Farklı İsimle Japonya'da Çıktı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER