AMD'den Star Control müjdesi

AMD'den Star Control müjdesi

AMD'den Star Control müjdesi

Star Control: Origins satışa sunuldu ve oyunculara dünyanın ilk ve tek yıldızlararası gemisinin kontrolünü, kadim bir uzaylı tehdidine karşı gezegeni savunmak için veriyor. Galaksiyi keşfedecek, yeni dünyaları araştıracak, yeni uygarlıklarla iletişime geçecek ve düşman uzaylılarla çarpışacaksınız.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

AMD'nin "Oyunu Güçlendirin" kampanyası, Star Control: Origins'in PC sürümünü, seçili yerlerden satin alınan AMD Radeon RX Vega, RX 580 veya RX 570 grafik kartlarıyla birlikte ücretsiz sunuyor.

AMD, oyunun geliştiricisi Stardock Entertainment ile yakın bir şekilde çalışarak, AMD Radeon GPU'larının Star Control: Origins'de en iyi görselliği ve en akıcı kare oranlarını oyunculara sunmasını sağlıyor:

Radeon RX Vega 64'ün oyundaki performansı, GeForce GTX 1080'i 1080p, 1440p ve 4K çözünürlüklerde geçiyor. DirectX 12Vulkan ve FreeSync 2 HDR desteği çok yakında bir güncellemeyle sunulacak ve Star Control'deki Radeon deneyimi, daha da iyi bir hale gelecek. Endüstrinin lider teknolojisi Radeon FreeSync desteği ile destekleyen monitörlere sahip Radeon oyuncuları, Star Control'de büyüleyici görselliğe ve düşük seviyede gecikmelerin keyfini çıkarabilecekler.

Star Control: Origins için Day-0 desteği ve çeşitli iyileştirmeler sunan en yeni Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.2'yi buradan indirebilirsiniz.

Önceki HaberUber artık trafik durumunu kendi belirleyecek! Sonraki HaberGoogle'ın "Pixel Stand" İsimli Cihazı Sızdı
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 01:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER