Android Go'lu Samsung duyuruldu!

Android Go'lu Samsung duyuruldu!

Android Go'lu Samsung duyuruldu!

Samsung bugün resmi olarak ikinci Android Go'lu akıllı telefonunu duyurdu. Şirket, telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği veya fiyat etiketi konusunda açıklama yapmasa da, Galaxy J4 Core'un özellikleri ve görüntüleri artık Samsung'un web sitesinde bulunabiliyor. Erken bir sızıntı sayesinde bu özellikleri büyük ölçüde duyumuştuk. Bu haber ise önceki yazıların resmi onayı niteliğinde.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Galaxy J2 Core'dan daha yetenekli bir telefon olan Galaxy J4 Core, yine de bir Android Go telefonu. Yani sadece 1GB RAM'i var. Fakat diğer yönlerden, Galaxy J2 Core'dan daha yüksek özelliklere sahip. Bu yeni özellikler ise; 6 inç 720p LCD ekran, 1.4 GHz dört çekirdekli işlemci (Snapdragon 430), 16GB dahili depolama, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 3,300 mAh pil şeklinde. Ayrıca yeni telefon Samsung'un özel kullanıcı arayüzü ve popüler Google uygulamalarının Go sürümlerini, Android 8.1 Oreo ile çalıştırıyor olacak.

Samsung Galaxy J4 Core'un J2 Core ile aynı pazarlarda piyasaya sürülmesi ve fiyatının ise 150 $ civarında olması bekleniyor ki bu da Türkiye'de 1300 - 1500 TL gibi bir fiyata satılacağı anlamına geliyor. Ancak emin olmak için resmi detayları beklememiz gerekecek. Renk seçenekleri, cihazın resimlerinde belirtildiği gibi mavi, altın ve siyah şeklinde görünüyor.

Önceki HaberApple Üreticilerinin Hisseleri Değer Kaybetti  
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 01:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER