Ant-Man ile Wasp da geldi!

Ant-Man ile Wasp da geldi!

Ant-Man ile Wasp da geldi!

Marvel Stüdyoları'nın heyecanla beklenen filmi "Ant-Man And The Wasp" 6 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girmeden önce, dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Corp. mobil RPG oyunu MARVEL Future Fight oyununa Ant-Man ve Wasp kahramanlarının katılacağını açıkladı.

Güncellemede ayrıca Efsanevi Savaş moduna Ant-Man and The Wasp filminden esinlenilen iki yeni bölüm de getiriyor. Oyuncular Hayalet karakteriyle Hank Pym'in laboratuvarına girebilir ya da Ant-Man olarak Hayalet ile savaşabiliyor. Ayrıca oyuna ilk kez İttifak Akınları da geliyor, böylece oyuncular birlikte çalışıp güçlü Akın Baş Düşmanlarını yenerek daha iyi ödüller alabiliyor.

Oyuncular, son güncelleme ile birlikte ayrıca Kategori-3 geliştirmeleri ve Thor ile Ant-Man için yeni nihai yetenekler gibi diğer değişikliklere de erişebilecek.

MARVEL Future Fight, kısa bir süre önce üçüncü yıldönümünü kutladı ve Dünya'nın her yerindeki 84 milyondan fazla oyuncusu için oyun içi etkinlikler düzenledi. Oyun, şu anda App Store ve Google Play üzerinden Dünya'nın her yerinde oynanabilir.

Android ve iOS cihazlarda 03 Temmuz 2018 tarihinden itibaren geçerli olacak en son güncellemede Marvel çizgi romanlarının sayfalarından çıkan üç yeni karakter ve dört yeni kostüm gelecek:

Goliath: Hank Pym'in laboratuvar ortağı Bill Foster, kahraman Goliath olmak için Pym Partiküllerini kullanarak bedenini ve gücünü artırıyor.   Hayalet: Çok zeki bir casus, mucit ve patlayıcı uzmanıdır. İstediği zaman dokunulmaz olmasına olanak veren bir kostüm giyer.   Wasp: Hank Pym'in kızı Nadia Van Dyne, yeni Wasp olmak için Ant-Man Kıyafetini geliştirdi. Enerji şuaları atabilir, uçabilir ve boyutunu küçültebilir.   Yeni Kostümler: Gelecek olan yeni filmden esinlenilen Ant-Man, Wasp ve Ghost kostümleri, ayrıca hem Ultron hem Hank Pym'in özelliklerini birleştiren bir Dev Adam Ultron Pym kostümü Önceki HaberYeni Casper, MediaTek Helio P60 ile Geliyor  
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2018, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER