Apple, 2020'nin en iyilerini seçti

Apple, yılın en iyi tasarıma sahip uygulamalarını belirledi.

Apple, 2020'nin en iyilerini seçti

Apple, yılın en iyi tasarıma sahip uygulamalarını belirledi. Listeler, dört verimlilik uygulamasından ve dört oyundan oluşuyor.

Apple Tasarım Ödülleri: En İyi Uygulamalar

Looom

Listede bulunan birincil uygulama, iPad'e karşın bir çizim uygulaması olan Shapr 3D. Yeniden bir çizim uygulaması olan ama canlandırma oluşturmaya izin veren Looom da listede yer alıyor.

Listedeki StaffPad ise tabletlerde notaları elinizle yazmanıza ve arkasından notaları düzenlemenize izin veriyor. Önceki iki dilekçe gibi bu tatbik da sadece iPad'de kullanılabiliyor.

Seçilen son verimlilik ve yaratıcılık uygulaması ise iPhone'da da kullanılabilen fotoğraf düzenleme uygulaması Darkroom. Photoshop kadar karışık olmayan uygulamanın özelliği de sahiden bu - uygulamayı kullanarak fotoğraflarınızı birkaç dokunuşla iyileştirebiliyorsunuz.

Apple Tasarım Ödülleri: En İyi Oyunlar

Sayonara Wild Hearts

Apple Arcade oyunlarının en önde gelenlerinden Sayonara Wild Hearts, Apple Tasarım Ödülleri 2020'nin oyunlardaki ilk kazananı. Listedeki Apple Arcade'de olmayan oyun ise açıklaması baskı bir bulmaca oyunu olan Song of Bloom. Oyununun App Store sayfası, sanırız kendisini daha iyi açıklayacaktır.

Listede alışıldık Apple Arcade oyunlarından Where Cards Fall ve Sky: Children of the Light da yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER