Apple, kepenkleri açıyor

Bloomberg'in haberine göre Apple, Çin'de, Coronavirüs salgını ardından uygulanan kapama kararı sonrasında, Nisan ayının ilk yarısında perakende mağazalarını açmaya hazırlanıyor.

Apple, kepenkleri açıyor

Bloomberg'in haberine göre Apple, Çin'de, Coronavirüs salgını ardından uygulanan kapama kararı sonrasında, Nisan ayının ilk yarısında perakende mağazalarını açmaya hazırlanıyor. Ama Çin dışında işler yine pek iyi görünmüyor. Apple'ın perakende kıdemli yardımcı başkanı Deirdre O'Brien'dan gönderilen bir firma içi bilgilendirme notundan alıntı yapan habere göre iPhone üreticisi, tüm dünyadaki çalışanlarının en azından 5 Nisana kadar uzaktan çalışmalarına izin verecek.

2020032417110329372.jpgTarayıcıda Oynayabileceğiniz 10 Zor OyunEvde kalmak zorunda olduğumuz bu günlerde sizi oyalayacak, web tarayıcınızda oynayabileceğiniz, Flash gibi eklentilere ihtiyaç duymayan en zor 10 oyunu bir araya getirdik

Bloomberg'in 23 Mart tarihli olduğunu söylediği bilgilendirme notunda O'Brien, Çin dışındaki ofislerin tamamında - görevleri nedeniyle alanda olmaları gereken çalışanlar haricinde - tüm ekip üyeleri için esnek çalışma şartlarının en azından 5 Nisana kadar uzatıldığı ve sonrasının ilerleyen zamanda tekrar değerlendirileceğini söylüyor.

Apple, Çin dışındaki mağazalarını bu ayın başlarında kapatmaya başlamıştı ve aynı sırada da hem Apple hem de diğer teknoloji firmaları, çalışanlarına evden çalışmalarını söylemeye başladılar.

Corona Virüs laboratuvarda üretilmiş olabilir mi?Corona Virüsle ilgili komplo teorisine yanıt var

Apple, Şubat ayında yaptığı duyuru ile de yatırımcılarını, çeyrek hedeflerine ulaşamayacaklarını söylemiş ve iPhone gibi cihazların tedarikinde sorun yaşanabileceğini söyleyerek uyarmıştı.

Önceki HaberCorona Virüs'te Şaşırtan Rakamlar: Dünyada Hızla Yayılıyor  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER