'Apple TV aile dostu bir platform'

"Apple TV aile dostu bir platform"

'Apple TV aile dostu bir platform'

Tim Cook'un, Apple'ın orjinal formatlarda yapımlar üretme girişimi olan Apple TV'ye yetişkin içeriğin de dahil edilmesi ve rapçi Dr. Dre'nin biyografisinde cinsellik ve uyuşturucu kullanımı sahneleri olmasına itiraz ettiği bildiriliyor.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Cook görünüşe göre seks, şiddet ve uyuşturucu kullanımı ile ilgili tasvirlere yer vermeyen; temiz, aile dostu bir platform hedefliyor.

Teknoloji devi 2006 yılında Steve Jobs'un liderliğinde Apple TV'yi başlattı ve Netflix, Amazon Prime Video ve HBO gibi kendi programlarını yapmak hedefiyle bu yola çıktı. Apple, yatırım almak için yarışan uygulama geliştiricilerini konu alan ilk reality show'u Planet of Apps'ı piyasaya sürdü bile!

Apple'ın en büyük gücü, tüketicilere her yeni yıl piyasanın trendini belirleyen iPhone, MacBook ve Apple Watch vaadiyle kazandığı marka imajı. İş program yayınlamaya gelince çok güvenli oynamaya çalışan Apple, hayranlarının hayal güçlerini aynı şekilde yakalayamayabilir gibi duruyor. Bir zamanların vizyoner markasının belli kalıplar içerisinde kısılıp kalmasının nasıl tepkiler alacağı merakla bekleniyor.

Önceki HaberUniversal Robots geleceğin fabrikasını inşa ediyor  
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER